שאלה בקשר לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לדיאטה
    נועם
    17/01/2009

שלום, אני בת 17 שוקלת 56 על 1.64. יש לי שתי שאלות- 1. בימים האחרונים בגלל הקור אני שותה הרבה כוסות תה [בערך 6 ביום] ועם כל אחת אני שותה 2 כפיות דבש בערך..האם זה עלול להוביל להשמנה? 2. התפריט שלי הוא כזה: בוקר-כוס קורנפלקס עם חלב 3% ביה"ס-סנדוויץ' בדר"כ מלחם קל +גבינה ותפוח צהריים-מנת פחמימות,מנת בשר וירקות. אחר"הצ-2 פירות+יוגורט 3%+פרכיות מדי פעם..וגם קצת שוקולד או חטיף אנרגיה ערב-שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה +קוטג' 3%+ירקות ומדי פעם חביתה אני רוצה להוריד קצת במשקל . כרגע אין לי זמן לפעילות גופנית לכן רציתי לדעת,איך כדאי לשנות את התפריט כדי שאוכל לרדת בדרך בריאה? תודה רבה,נועם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לדיאטה

הוספת תגובה

• צימצום הערך הקלורי

אהרון
    17/01/2009

1. בימים האחרונים בגלל הקור אני שותה הרבה כוסות תה [בערך 6 ביום] ועם כל אחת אני שותה 2 כפיות דבש בערך..האם זה עלול להוביל להשמנה? ---בדבש יש הרבה קלוריות. (כ300 ב12 כפיות שאת אוכלת כל יום). השתמשי בממתיק מלאכותי או לפחות הסתפקי בכפית אחת. 2. התפריט שלי הוא כזה: בוקר-כוס קורנפלקס עם חלב 3% ---- רק חצי כוס עם חלב 1% הוסיפי גם פילפל אדום ביה"ס-סנדוויץ' בדר"כ מלחם קל +גבינה ותפוח צהריים-מנת פחמימות,מנת בשר וירקות. ----צמצמי פחמימות או החליפי בירקות מבושלים. אחר"הצ-2 פירות+יוגורט 3%+פרכיות מדי פעם..וגם קצת שוקולד או חטיף אנרגיה ---רק פרי אחד, יוגורט 1.5%. בלי פרכיות, שוקולד וחטיף ערב-שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה +קוטג' 3%+ירקות ומדי פעם חביתה ---חניתה על טפלון ללא שמן אני רוצה להוריד קצת במשקל . כרגע אין לי זמן לפעילות גופנית לכן רציתי לדעת,איך כדאי לשנות את התפריט כדי שאוכל לרדת בדרך בריאה? תודה רבה,נועם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועם

ד``ר נסטור ליפובצקי
    17/01/2009

נועם שלום,
    הוספת הדבש שלך בתה מוסיפה לך 240 קלוריות ליום. אם התוספת היא יומיומית בהחלט לאורך זמן יתכן ותעלי במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו