מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 17 הורדתי 7 קילו ונתקעתי במשקלms :)25/07/2007
הורדתי 7 קילו בערך ב-חודשיים +- ואומרים שאני נראית מצויין אך אני מרגישה שאני רוצה להוריד עוד בערך 3 קילו...בכל מקרה אני נתקעתי במשקל ולא יודעת מה הסיבה..אני לא אוכלת שונה ממה שאכלתי בזמן הירידה במשקל
התפריט שלי-
בוקר:
הדגנים של FITHNESS שהם מחיטה מלא ואורז מאושרים בסיבים תזונתיים עם חלב דל שומן 1% בערך כוס וחצי דגנים וקצת יותר מחצי כוס חלב
ארוחת צהריים:
חתיכת חזה עוף הודו מטוגן על מחבת טפלון יבשה ללא שמן, סלט שמכיל- 1 עגבנייה+1 מלפפון+3 עלי חסה קטנים, לפעמים אני אוכלת גם פלפל אדום,ירוק..מה שיש בבית, או לפעמים קולורבי 1, לפעמים שותה בארוחה כוס מיץ אבל משתדלת שעם מים
ארוחת ביניים-
לפעמים כוס קפה הפוך עם 2 שקיות סוכרזיט וחלב 1% + חטיף אנרג'י עם אגוזים או מה שזה לא יהיה (החטיף החדש) ששווה 58 קלוריות
ארוחת ערב-
סלט- 1 עגביה+1 מלפפון+3 עלי חסה קטנים. לפעמים אני מוסיפה טונה קצת תירס, ולפעמים אני אוכלת את הסלט עם פרוסת לחם קל מחיטה מלאה (37 קלוריות לפרוסה) וגם פלפל אדום,ירוק מה שיש בבית ומשתדלת שלשתות מים
יש לציין שאני שובעת לגמרי מהתפריט הזה כל ארוחה משביעה אותי לאורך זמן (בין ארוחה לארוחה אין לי תחושת רעב או משהו כזה) ואני משתדלת לא לאכול אחרי 8 בערב.
פעילות הגופנית אצלי לא מרובה, אני עושה כל יום תרגילי חיטוב בבית בטן,ידיים,רגליים וקצת קפיצה בחבל וגם קצת עבודה פיזית שאני בעבודה.
בבקשה אני צריכה עזרה ויעוץ ...
רוצה לרדת את ה-3 קילו המסכנים האלה...חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה והמשקל שלי הוא 63 והגובה 170
ms :)26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17
מוניקה קרן26/07/2007שלום מרינה,
כל הכבוד לך על הירידה היפה במשקל. את אוכלת תפריט מסודר ומאוזן וזה חשוב מאוד.
אני מבינה את רצונך להמשיך ולרדת ובאופן עקרוני אין התנגדות לכך.
עלייך להבין שירדת כ- 10% ממשקלך וזה שוק לא קטן לגוף. הוא עכשיו "נח". אם תמשיכי בתכנית, הירידה תתחדש. היי סבלנית.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה.. עוד שאלה קטנה..
ms :)26/07/2007את חושבת שהתפריט שלי הוא טוב ומאוזן?....זאת אומרת אני לא צריכה להוסיף עוד משהו אליו?
את חושבת שאני צריכה להוסיף עוד פחמימות אולי??
ואם כן אז כמה ואיזה וכמה פעמים ביום/בשבוע..חשוב מאוד...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניקה תעני לי בבקשה לשאלתי השנייה!
ms :)27/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
מוניקה קרן28/07/2007שלום מרינה,
התפריט שלך מאוזן. אפשר להוסיף בו עוד פחמימות. נניח 4 כפות אורז או פירה בארוחת הצהריים ועוד פרוסת לחם קל בערב.
מכיוון שירדת עכשיו עם התפריט הזה, יכול להיות שתוספת הפחמימות לתקופה של שבועיים - חודש, שאח"כ תורידי אות החזרה, תזרז את הירידה של הקילוגרמים הנוספים שאת רצית לרדת.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני אמורה להוריד במשקל?
רחלוש29/07/2007שלום קוראים לי רחל ואני בת 17 ואני רוצה לדעת איך איפשר להוריד מהר...
ניסיתי כמה פעמים דיאטה אבל זה לא כל-כך הלך....
אני לא אוכלת הרבה אבל נראה לי שאני משמינה בגלל שכשאני אוכלת אני אוכלת דברים משמינים
כגון:לחם,שינצלים,ציפס ועודדדד..........
בבוקר אני לא אוכלת ולרוב אני מדלגת על ארוחות תפריט האכילה שלי לא מסודר
בצהריים אחרי ביה"ס אני אוכלת שניצל בלחם או ציפס וגם בערב.
אני צריכה עזרה אני צריכה תפריט מסודר...
כדי להרזות.
אוקיי,אז סליחה שזה ארוך מידי
תודה.
רחלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)