ליאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאל
    ליאל
    18/01/2009

היי אני שוקלת 53 על 1.70 הרבה שנים הייתי על משקל 50 ואותו גובה מה הסיבה שיכולה להביא לאותה עלייה לא שיניתי כלום מאז ממש אותה אכילה ,אותה כמות ספורט אני כיום בת 21 מגיל 17 עד 20 הייתי 50 פתאום השנה אני 53 יש לציין שאותם בגדים עולים עליי ,לא נראה כלפי חוץ שעליתי במשקל לכן תמוה בעיני שישנה עליה ואין סיבה לכך האם יכולה להיות סיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאל

הוספת תגובה

• סודות הגוף

אהרון
    18/01/2009

לא לכל השינוים והתהליכים בגוף שלנו יש הסבר חד משמעי. יש רק דבר וודאי אחד: שינו במשקל הוא תוצאה של שינוי במאזן האנרגיה. ישנן כמה אפשרויות : א. קצב חילוף החומרים הואט (התבגרות, שינוים הורמונליים וכו") ב. את אוכלת יותר מבחינה קלורית בלי להיות מודעת ג. את שורפת פחות בתפקוד שגרתי יומי ו\או בפעילות גופנית יזומה ד. מסת העצמות והשרירים שלך עלתה (דבר חיובי) אבל לא ייתכן 3 ק"ג בשנה. ד.שילוב של הסעיפים הנ"ל. בכדי להעלות 3 ק"ג שומן בשנה (בהנחה שהכל שומן) דרושה תוספת של כ75 קק"ל ביום, כמות שקשה להבחנה. בכל אופן, קודם היית בתת-משקל והשינוי לטובה. אין שום סיבה להכנס ללחץ או להתחיל משטר הרזיה. ספורט תמיד מומלץ, המשיכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

ליאל
    19/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאל

ד''ר רוני חרמון
    19/01/2009

את שוקלת פחות מהנורמה לגובהך ולכן יכולים להתרחש שינויים של 2-3 ק"ג בקלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

ליאל
    19/01/2009

זאת אומרת שבגלל שהמשקל שלי נמוך הוא יכול לנוע יותר בקלות מאשר אדם עם משקל נורמלי לגובהו? תשובתך היא שכנראה טיפה חרגתי וזה מה שגרם לעליה במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו