מתוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוקים
    גלית
    18/01/2009

שלום יש לי בעייה אני שוקלת בסך הכל 3 קילו יותר ממה שאני צריכה אני בת 26 תמיד אכלתי מה שרציתי ובשנה האחרונה עליתי אני חיה על מתוקים, שוקולדים ומה שמתוק עשיתי בדיקות דם ואין לי סכרת אבל אני פשוט לא יכולה להצליח לשמור ל הזמן רוצה מתוק מה אפשר לעשות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוקים

הוספת תגובה

• גליה, אולי העסק משתלם...

אהרון
    18/01/2009

לאכול רק מתוקים כמה שמתחשק לך ומתי שמתחשק ולהיות עם עודף של רק 3 קילו זה לא רע. אני אפילו מקנא בך.... עכשיו ברצינות: אפילו שהתזונה שלך אינה משמינה אותך באופן משמעותי עדיין גורמת נזק לבריאות על ידי הווצרות חוסרים באלמנטים חיוניים שבמשך הזמן יבואו לידי ביטוי גם בבדיקות הדם למרות שכרגע הן תקינות. לא הבנתי מההודעה שלך אם את לא מכירה את עקרונות התזונה הנכונה או שאת לא מסוגלת לשמם. בכל מקרה טוב שאת מודעת על הבעיה אבל אין פתרונות קסם. כדאי לקבל ייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גליה

ד''ר רוני חרמון
    20/01/2009

הסוף יהיה שאת תשמיני מאוד. מתוק שווה ערך לסם וביכדי להגמל צריך להפסיק. תעשי החלטה נבונה ואל תגעי יותר במתוקים עולמך יראה אחרת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו