ד"ר חרמון,קבלת עצה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר חרמון,קבלת עצה.
    יוד
    21/01/2009

שלום, אני כבן 50 בעל משקל עודף...20 קילו מעבר לנדרש..מבצע הליכה מהירה כ-4 פעמים בשבוע. לא מקבל תרופות כלל אם כי יש לי סכרת סוג 2 ערכים נמוכים יחסית ,שלא מצריכים תרופה. אני מכור לפיצוחים בעיקר גרעינים שחורים קלויים.כל יום אני אוכל בערב כ-200 עד 300 גר' גרעינים מלוחים. שאלתי האם יש לכך השלכות בעליל לסוכר או בעיות עתידיות? האם יש נזק כלשהוא ? כל זאת מתוך הנחה שניסיתי להיגמל מספר רב של פעמים...משתדל לאכול מאוזן לכן הסןכר נשמר בערכים סבירים. תודה על ההיענות, יוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר חרמון,קבלת עצה.

הוספת תגובה

• שלום יוד

ליטל סמואל-לוי
    22/01/2009

הגרעינים שאתה אוכל אינם מעלים את רמת הסוכר באופן ישיר אך הם תורמים לא מעט קלוריות (כ-400 קק"ל לכל 100 גרם) למאזן היומי שלך והרבה מלח.
    במקרה שלך, היות והסוכרת נובעת מעודף המשקל - ירידה במשקל יכולה מאוד לסייע באיזון רמות הסוכר (עד הגעה לרמות נורמליות אפילו) ובמניעת נזקים עתידיים. אם אינך לוקח תרופות עדיין סימן שאתה נמצא בזמן קריטי מבחינת היכולת שלך להשפיע על בריאותך וכדאי לך לנצל את הרגע לעשות שינוי.
    אם קשה לך מאוד להיגמל אז בשלב הראשון תנסה להפחית כמויות ובצורה זו תחסוך קלוריות רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו