טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 21 גובה 153 שוקלת 49 קילו, עליתי 3 קילו ב4 חודשים האחרונים, ויש לי נפיחות תמידית בבטן אבל בעיקר אחרי ארוחה, לא משנה איזה גם תפוח. אני מרגישה כבדה מאוד. אני אוכלת בבוקר פרוסהת לחם קל עם קוטז 3% וירקות ב10 מעדן וב13-14 סלט ירקות גדול עם חצי קופסא טונה במים פטריות וכל הירקות ללא רטבים עם 2 פתית ללא סוכר או 2 פרוסות לחם קל(דגנים) וקוטז 3% , או חזה עוף בתנור עם כל הירקות האפשריים רוטב סויה ותבלינים. ב 16.30-17.30 2 פריכיות אורז עם קוטז, בין לבין מנשנשת ירקות ( גזר, גמבה, קולורבי וכו').
וב21-22 שוב 2 פריכיות עם קוטז וירקות . -3-4 פרות ביום. הבעיה שלי היא קורנפלקס או ברנפקלס, בערב אני פשוט אוכלת איזה 3 קעריות בלי להרגיש בכלל ואח"כ מרגישה חרא עם עצמי שאכלתי, אני לא יודעת מה לעשות!! אני מרגישה שמנהה,
אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מה לאכול או מה לא לאכול כדי לרזות 5-6 קילו לפחות!!, אציין שאני עושה 3-4 פעמים ספינינג כל פעם שעה+שעור אחד עיצוב שעה בשבוע. ולא עוזר לי כלוםםםםם. ואני לא אוכלת מתוקים או מאפים ולא גאנק פוד שום דבר כזה כבר שנה וחצי לא נכנס לי לפה!
שותה בין 5-6 כוסות נס קפה ביום עם סוכרזית וחלב 1%.
אודה לכם אם תעזרו לי תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משהו בתזונה שלך גורם לך לנפיחות בבטן - אולי כמות סיבים גדולה (מהירקות, פירות והברנפלקס), אולי רגישות מסויימת לחלב, רגישות לממתיקים מלאכותיים... את מקפידה לאכול דברים "בריאים" ונמנעת מ"גאנק" וזה נהדר. אך עדיין אני חושבת שהתזונה שלך לא מספיק מגוונת ומאוזנת. מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי אישי כדי לברר את שני הנושאים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל וותרי לגמרי על קורנפלקס וברנפלקס. יש לך מספיק סיבים והמוצרים האלה מתועשים, מלאים בסוכר, כימיקלים וקלוריות. לגבי הנפיחות, המנעי ממוצרי חלב למשך לפחות שבוע ותראי אם חל שיפור. אם כן, זה סימן שיש לך רגישות ללקטוז. אם זה לא פותר את הבעיה, הפסיקי לתקופה דומה לאכול כרוב, כרובית, ברוקולי,צנון,קולרבי, קטניות. אלה מזונות שגורמים לגזים ונפיחות אצל חלק מהאנשים. אפשרות אחרת היא שאת אוכלת מהר ובולעת אוויר. בלי קשר, השתדלי לאכול לאט וללעוס היטב.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד