צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    דורין
    22/01/2009

שלום אני ממש צריכה את עזרתכם ... אני בת 15 גובה 1.60 שוקלת 52 ושקלתי בעבר 68 ירדתי במשך חצי שנה ... והיום הפסיק לי המחזור הלכתי אל הדיאטנית שתביא לי תפריט כדי לקבל מחזור ... היתי רגילה לאכול 800 1000 קלוריות ליום ... ועכשיו היא הביאה לי תפריט כזה כדי שאוכל לקבל מחזור ..... היתי רוצה לדעת כמה קלוריות יש בו ואם אני גם יעלה במישקל כי אני ממש לא רוצה לעלות ... אחרי העבודה הקשה שעשיתייי אז ככה בבוקר : 2 פרוסות לחם קל חצי גביע קוטג' 3%-5% \ביצה חצי קופסת טונה +יוגורוט 1.5% כולל לקחת לביה"ס עוד 2 פרוסות לחם קל + תפוח 3 תמרים או תאנים+10שקדים +5שקדים צהריים: ארוחה מבושלת של מנה חלבונית +כוס אורז או פסתה פתיתים וכ'ו ...ירקות וכף שמן זית ארוחת 4 חטיף אנרגיה פרי ו5אגוזים... ארוחת ערב סלט ירקות +כף שמן זית +חציי גביע קוטג'+חצי אבוקודו +שתי פרוסות לחם קל +מנת פרי ... אני חושבת שזה די הרבה ואני לא רגילה לאכול ככה אני רגילה לאכול 800 1000 קלוריות ... אני חוששת שאם אני יתחיל לעלות ככה אני יעלה במישקל וזה השאלה שלי אליכם ?? וכמה קלוריות יש בתפריט ? תודה אני אשמח אם תעזרו ליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• לא ברורה לי ארוחת הבוקר

אהרון
    22/01/2009

2 פרוסות לחם קל חצי גביע קוטג' 3%-5% \ביצה חצי קופסת טונה +יוגורוט 1.5% תני לי דוגמה של ארוחת בוקר אחת ללא "\" בגלל שלא ברור לי אם טונה ויוגורט את אוכלת בנוסף לקוטג' או ביצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעות שלי

דורין
    22/01/2009

גם חצי קוטג' 3 אחוז או 5 אחוז וגם ביצה וגם חצי קופסת טונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית המחזור תפתר

אהרון
    22/01/2009

אבל בתפריט הזה (1600-1700 קק"ל) בטוח תשמיני בגלל שהגוף שלך התרגל למעט מאוד אוכל מה שגרם לירידה נכרת בקצב המטבוליזם. התזונאית הייתה צריכה להעלות את הערך הקלורי של התפריט בהדרגה תוך מעקב אחרי המשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורין

רומי
    23/01/2009

דורין, מה היה התפריט שגרם לך לרדת כ"כ במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורין קיבלת יעוץ מקצועי ותאמיני בו

ד''ר רוני חרמון
    25/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו