שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    בת 16
    23/01/2009

כמה קלוריות יש בארוחה הזאת.. גזר גדול 10 מסטיקים גדולים עם סוכר. פרגית על שיפוד ושניצל על המנגל כוס אורז לבן ו4 כפות אפונה ירוקה מקופסאת שימורים. מלפפון ירוק עגבניה וגמבה אדומה ו5 זיתים. כוס עדשים ירוקים. ועוד 5 כפות אורז לבן 6 תותים גדולים חטיף דגנים שוגי (משהו כמו 120 קלוריות) מעדן שוקולד 5 תמרים חומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• ועודדדד שאלהה..תעענו בבקשה

בת 16
    24/01/2009

אם אכלתי היום המון שטויות של יותר מ 3000 למשקל 47 וגובה 1.55 ללא ספוררט ואתמול גם אכלתי בערך ככה כמה אני עלולה להשמין? והבטן שלי גדלה...יש מצב שאני עולה במשקל רק בבטן???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 300-400 גד שומן

אהרון
    24/01/2009

ההשמנה וההרזיה מתרחשות בכל חלקי הגוף על פי מפתח גנטי. נראה שהנטיה שלך היא לשמין יותר בבטן אבל לא רק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לבת 16

ד''ר רוני חרמון
    25/01/2009

כנסי לאחד האתרים תחת ערך קלורי של מוצרים ותקבלי את הערכים המתאימים לכל מוצר ומשקלו מה שנישאר לז לחבר את המספרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו