2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    מרים
    27/07/2007

1. האם קולה דיאט של "הקלוריה 1" שראיתי בטבלת אבות המזון ראיתי שאין פחמימות אין שומנים . שאלתי היא אפשר לשתות קולה דיאט איזה 5 כוסות ביום(בקושי יש בזה קלוריות זה אפילו פחות מצריכת ירקות) ? ומה שמים בקולה דיאט שזה מתוק האם סוכרזית?

2. יש לי פנים מבריקות האם זה קשור לתזונה שלי ?אשמח אם אקבל הסבר לתופעה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• בקשר לקולה דיאט

מאור
    27/07/2007

אני אצל דיאטנית כבר המון זמן וסתם לעזור לך מותר את זה ללא הגבלה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות

מוניקה קרן
    28/07/2007

שלום,

1. בקולה דיאט יש ממתקי מלאכותי ומשם מתיקותה. מבחינה קלורית ניתן לצרוך הרבה, שכן אינה מוסיפה קלוריות, אך היא גם אינה בריאה במיוחד. עדיף לשתות מים.

2. איני יודעת.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום לשתות הרבה דיאט קולה...

ליטל
    28/07/2007

מומלץ ביותר להכין לך בבית תה קר או קפה קר עם סוכרלייט. זה ממתיק על בסיס סוכרלוז של סוכרזית ויש לו טעם טבעי של סוכר אך ללא הנזקים של הסוכר.
    הוא מגיע בשקיות קטנות השוות כל אחת לכפית וחצי (מבחינת המתקה).בגלל שאין הגבלה בכמות הצריכה היומית... אני משתמשת בו די הרבה.
    טוב לשימוש גם באפיה.

הסוכר הרגיל מעלה את רמת השומנים בדם וגורם לשאר תחלואיים... אני אוהבת את הטעם שבסוכרלייט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליטל

ירדנה
    30/07/2007

האם מדובר בממתיק חדש? לא שמעתי עליו עד כה. אני מכירה את SWEET& LOW, זה לא אותו דבר? ומה ההבדלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרלייט

מוניקה קרן
    30/07/2007

שלום ירדנה,

סוכרלייט הוא ממתיק מלאכותי חדש יחסית. הוא בנוי ממולקולה כמו הסוכר, אך יש לו תוספת כימית המונעת את ספיגתו במעי, ולכן דל בקלוריות. זו הסיבה לטעם שלו, לחוסר טעמי הלוואי.

נחשב לבטוח לשימוש לכולם.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו