מקורות לחוצות אמינו למתאמן בחדר כוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקורות לחוצות אמינו למתאמן בחדר כוש
    אוהד
    26/01/2009

שלום אני מתחיל להתאמן שוב בחדר כושר והפעם אני רוצה לאכול נכון , מי מה שקראתי באינטרנט הבנתי שחומצות אמינו כגון:גלוטמין וטאורין. לאוצין חיוניות מאוד. איזה מזונות עשירים בחומצות אלו? ובאיזה אתר או בכלל בספרות אני יכול למצוא טבלת ערכי תזונה שכוללים פירוט על חומצות אמינו שמכיל כל מזון גלם. בתודה מראש אוהד:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצות אמינו

אהרון
    27/01/2009

Leucine , Threonine שייכות לקבוצת חומצות אמינו חיוניות (8 במספרם) . Glutamic acid אינה שייכת לקבוצת החיוניות ונמצאת בכמות הכי גדולה בין כל החומצות האמיניות. מי שאוכל מספיק מוצרים מן החי לא צריך לדאוג באופן פרטני לכל חומצה אמינו בגלל שבמוצרים אלה החלוקה פחות או יותר פרופורציונית ומותאמת לצרכי הגוף. בבשר (בעיקר בקר) ודגים נמצאת הכמות הכי גדולה מכל אחד מחמצות אלא. לאוצ'ין : 1.4 - 1.5 (גרמים ל 100 גרם מוצר) טראונין: 0.8 חומצה גלוטמית: 2.2 - 2.8 בשמרים יבשים (46% חלבון) כמות החומצות הנ"ל יותר מכפולה. (בהתאם לכמות החלבון). על פי מדיניות האתר אסורה ההפניה לאתרים אחרים. אם אציין כתובת ההנהלה תמחק את ההודעה לפני שתספיק לקרוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו