איך יורדים במשקל ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יורדים במשקל ???
    פני
    27/01/2009

אני בת 38, גובהי 1.63, משקלי 64. מאז לידת ילדי לפני 6 שנים שקלתי כל הזמן בין 57 ל- 58. בשנה וחצי האחרונים עליתי במשקל ולא ממש דאגתי. אבל בזמן האחרון הגעתי למשקל של 64 ולי זה מאוד מפריעה. כבר חודש אני שומרת ולא אוכלת יותר עוגיות שהייתי רגילה פעמיים ביום. אז הינה מה שאני אוכלת : בבוקר בשעה 10:00 בערך 3 פתית קל עם קוטש' ומלפפון או ירק אחר בשעה 12 מעדן דנונה עם גרנולה. בצהריים בשעה 14:00, אוכלת ארוחת מהריים, עוף ותפוח אדמה וסלט, או אורז עם עוף או ספגטי עם קציצות בערב אני אוכלת לחם קל עם ריבה - אני זקוקה קצת למתוק. מאוחר יותר קצת קורנפלקס ונס קפה. אני לא יועדת עם אני אוכלת נכון, יותר או פחות ???. אני לא יורדת בכלל במשקל. הבעיה שלי היא גם בשישי שבת אני מפצה את עצמי בקפה ועוגה, ולא מוותרת על דג עם לחם. אשמח לקבל הדרכה מה לעשות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יורדים במשקל ???

הוספת תגובה

• פני שלום

ד``ר נסטור ליפובצקי
    27/01/2009

את צריכה לעשות פעילות גופנית לפחות 3-4 פעמים בשבוע, הליכה שעה למשל. בסופי שבוע להתייחס למזון כמעט כמו ביום רגיל.

בכלל כדאי לך לבקר אצל דיאטן קליני ולקבל הנחיות מאישיות.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מילים על התפריט

אהרון
    27/01/2009

אז הינה מה שאני אוכלת :
    בבוקר בשעה 10:00 בערך 3 פתית קל עם קוטש' ומלפפון או ירק אחר
    ===קוטג' 3%
    בשעה 12 מעדן דנונה עם גרנולה.
    ====עדיף יוגורט רגיל 1.5% עם חתיכות פרי
    בצהריים בשעה 14:00, אוכלת ארוחת מהריים,
    עוף ותפוח אדמה וסלט,
    או אורז עם עוף
    או ספגטי עם קציצות
    ====סלט ללא רוטב מלבד כפית שמן, עוף ללא עור ושומן, קציצות מבשר רזה ללא פירורים וטיגון
    למעט באורז\ספגטי שבכל מקרה צריכים להיות מלאים

בערב אני אוכלת לחם קל עם ריבה - אני זקוקה קצת למתוק.
    === גם סלט מגוון ירקות. נסי ריבה ללא סוכר או תמרים. הלחם מלא.

מאוחר יותר קצת קורנפלקס ונס קפה.
    ===קורנפלקס אינו מאכל דיאטתי (מלא סוכר,כימיקלים וקלוריות) עדיף שיבולת שועל\סובין שיבולת
    שועל. הקפה ללא סוכר. את חייבת חלבון באחת מארוחות הערב

אני לא יועדת עם אני אוכלת נכון, יותר או פחות ???.
    אני לא יורדת בכלל במשקל.

הבעיה שלי היא גם בשישי שבת
    אני מפצה את עצמי בקפה ועוגה, ולא מוותרת על דג עם לחם.
    ===השתדלי לרסן את עצמך. רק עוגה אחת במשך כל שישבת. דג זה מאכל מצויין בתנאי שאינו מטוגן, הגבילי לחם (מלא)
    אשמח לקבל הדרכה מה לעשות ????
    ===פעילות גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מורידים במשקל ???

פצ
    28/01/2009

תודה על ההיענו המהירה. רציתי לשאול לגבי שתייה, אני שותה בין 3 ל- 4 כוסות נס קפה ביום ואני שותה עם 2 כפיות סוכר. קשה לי בלי סוכר בכלל. אני יכולה להחליף בסוכרזית ??? לגבי קורנפלקס - אפשר להחליף בביופלקס ??? אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר, קפה וקורנפלקס

אהרון
    28/01/2009

כל כפית סוכר מכילה 20-25 קק"ל. חבל לבזבז עד 200 קלוריות ביום רק על סוכר שאין בו שום ערך תזונתי ומזיק לא רק לגיזרה אלא גם לבריאות. ממתק מלאכותי (סוכרזית) בסדר אבל לא להגזים. שווה ערך של עד 8 כפיות סוכר ביום זה סביר. לגבי הנס, עד 3 ביום ועדיף להחליף לפחות חלק בקפה טבעי עם כל היתרונות והחסרונות. הנס הוא מוצר מתועש שעבר תהליכים כימיים שלא מוסיפים לבריאות. למרות הדעיה הרווחת המעודדת מאוד על ידי היצרנים ,קורנפלקס וה "פלקסים" למיניהם לא מומלצים למעוניינם בהרזיה. מכילים סוכר, צבע מאכל, חומרי שימור, מלח וחומרים אחרים. ידוע שגם גורמים לסוג של התמכרות ולרוב קשה לוותר עליהם. אם את נמנית עם הרוב נסי לפחות לצמצם בהדרגה ולהחליף בדגנים טבעים לא מעובדים. אשמח לענות על שאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור לשוקלד

אנונימי
    06/07/2010

שלום אני משה ואני מכור לשוקולד אני אוכל בערך 300 גרם שוקלד ביום אני 1.90 ושוקל 105 קילו אני לא אוכל הרבה אוכל בדרך כלל זה רק שוקלד מה אני עושה כדי להפטר משוקלד???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנה לפורום "התמכרות, התמכרויות"

אהרון רזון
    06/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו