טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,
אני צעיר בן 21 ומרגיש שהשיער מתדללל. אין סמינים לנשירה במשפחה מאף אחד מהצדדים (גם לא סבים).
הלכתי פעמיים לרופאי עור והם צחקו עלי. אמרו לי שאני בחרדות ושאין לו שום בעיה. יכול להיות שהם צודקים, ואני סתם מתמקד במקומות שאף פעם לא היו בהם המון שיער. אבל אני כן חושב שיש לי נשירה מוגברת כתוצאה מתזונה לא נכונה.
אז הנה פרטים: אני שוקל 50 קילו (עם בגדים), גובה 1.65, אוכל בעיקר אוכל מעובד, הרבה המבורגרים (מוזס לפנים...), נודלס וכאלה. אוכל סלטים פעמיים בשבוע בערך, אבל גם אז אני מזמין מפיצוציה ואלו ירקות שנחתכו לפחות 5 שעות לפני שאכלתי אותם.
אוכל מבושל כמו בשר ועוף של אמא אני אוכל פעם פעמיים בחודש שאני חוזר לבקר את ההורים. ביום יום אני אוכל נקניקיות או שניצלים משקית שאני מכין במיקרו או בתנור. בד"כ אין תוספת - כלומר אורז או פחמימות. מה שכן, אני מתאמן פעמיים שלוש בשבוע, חצישעה בערך של כפיפות בטן, שכיבות שמיכה וקצת משקולות, ואחרי אימון אני לוקח חצי כף אבקת חלבון ומכין לי שייק. לכן אני אמנם קטן אבל דיי חטוב.
בכל מקרה התזונה שלי כמו שאנחנו רואים לא טובה, והייתי שמח לקבל קצת מידע ואפילו תפריט לגבי איך לשפר אותה.
רק שלא יהיה מאד יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש הבדל בין חולשת שורש השערה ואזורים ללא שערות. בכדי לחזק את שורש השערה צריך להוסיף לאוכל אבץ. בכלל התזונה היומית חייבת להיות מאוזנת עם מינרלים וויטמינים הרבה מים וכמות אנרגיה מתאימה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד