טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
לפי מחשבון אחוזי שומן באינטרנט ע"פ היקפים אחוז השומן שלי עומד על 10 בקירוב(אני רזה למראה)
לפי המשקל בבית שמודד אחוזי שומן בצורה חשמלית אחוז השומן שלי עומד על 22-23 בקירוב.
קצת נתונים:
גובה 171
משקל 75
היקף ירכיים 54
היקף מותנים 86
היקף עצם הכסל 87
גיל 41
יש לציין שאני רץ 7-8 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע ויש לי מסת שריר די נכבדה בחלק הגוף התחתון
למי להאמין? ההפרשים די משמעותיים
תודה
ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שהמכשיר בד"כ אינו מדוייק, לפי הנתונים שמסרת הוא קרוב לאמת וגם אני מעריך שהמספר נכון עם סטיה אפשרית לשני הכיוונים. 10% שומן , יש רק אצל אנשים בגיל שלך בתת-משקל, או אם BMI כמו שלך, אצל ספורטאים בענפי ספורט מסויימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חישוב אחוזי שומן על פי נוסחה הוא בסך הכל חישוב מקורב ולא מדויק.. הבדיקה בל ביואימפדנס (פולס חשמל) מאוד לא מדויקת. הטעות במכשיר האמין (בדיקה בשכיבה) יכולה להוביל לטעות של 14%, במכשיר שאתה מציין עוד יותר. אם ברצונך לדעת את אחוז השומן המדויק בגופך עליך לעשות בדיקה אמינה יותר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד