אחוזי שומן בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן בגוף
    ניר
    29/01/2009

שלום, לפי מחשבון אחוזי שומן באינטרנט ע"פ היקפים אחוז השומן שלי עומד על 10 בקירוב(אני רזה למראה) לפי המשקל בבית שמודד אחוזי שומן בצורה חשמלית אחוז השומן שלי עומד על 22-23 בקירוב. קצת נתונים: גובה 171 משקל 75 היקף ירכיים 54 היקף מותנים 86 היקף עצם הכסל 87 גיל 41 יש לציין שאני רץ 7-8 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע ויש לי מסת שריר די נכבדה בחלק הגוף התחתון למי להאמין? ההפרשים די משמעותיים תודה ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן בגוף

הוספת תגובה

• למי להאמין?

אהרון
    29/01/2009

על אף שהמכשיר בד"כ אינו מדוייק, לפי הנתונים שמסרת הוא קרוב לאמת וגם אני מעריך שהמספר נכון עם סטיה אפשרית לשני הכיוונים. 10% שומן , יש רק אצל אנשים בגיל שלך בתת-משקל, או אם BMI כמו שלך, אצל ספורטאים בענפי ספורט מסויימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי להאמין?

ד``ר נסטור ליפובצקי
    30/01/2009

שלום,

חישוב אחוזי שומן על פי נוסחה הוא בסך הכל חישוב מקורב ולא מדויק.. הבדיקה בל ביואימפדנס (פולס חשמל) מאוד לא מדויקת. הטעות במכשיר האמין (בדיקה בשכיבה) יכולה להוביל לטעות של 14%, במכשיר שאתה מציין עוד יותר. אם ברצונך לדעת את אחוז השומן המדויק בגופך עליך לעשות בדיקה אמינה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו