טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום
אני אוטוטו בת 22, גובהי 1.62 ומשקלי הגיע לשיאו- 65. העליה הגדולה החלה עם גיוסי לצבא במשקל 50 ק"ג וכבר בשנה הראשונה עליתי למשקל של 62 ק"ג. מפה הדרך ל65 היתה צפויה, למרות שלוויתי בדיאטניות בקופ"ח אך גם במסגרת פרטית, ורק עליתי במשקל.
אני לא יודעת מה לעשות כבר כי אני לא מצליחה לשמור על שום תפריט שקיבלתי.אני מרגישה כל הזמן שאני רעבה ושבא לי "משהו טעים" לאכול ואני נותנת את זה לעצמי.בחורף אני לא מצליחה להזיז את עצמי יותר מדי...השבוע לשם שינוי הלכתי לשיעור חיטוב גם אתמול וגם היום. אירובי עושה אולי הליכה אחת לשבוע.
אני מאוד אוהבת מתוקים ומרגישה שחטיף אנרגיה לפעמים לא באמת עונה על הצורך הזה...כריך עם שוקולד למשל כן מספק אותי או פרוסת עוגה או פנקייק.
אשמח אם אוכל לרשום את התפריט שלי (בערך) ליום ותעירו לי מה אפשר לשנות ולשפר כדי שארד במשקל. דרך אגב,יש לי הרבה שומן שמתרכז בבטן התחתונה וזה מגעיל אותי,ממש כרס כזו בבטן התחתונה בלבד.
בוקר: כוס פייבר 1 עם גביע יוגורט 1.5% ונסקפה עם חלב סויה.הארוחה הזו כבר משעממת אותי-אני אוכלת ככה כבר שנתיים.עם מה אפשר לגוון שישביע בכל זאת?
שותה 2 כוסות מים אח"כ
ביניים: פומלית או בננה או תפו"ע או כוס תותים
צהריים: שניצל (לעתים נדירות) או פשטידת בשר הודו ללא שומן או חזה עוף או ירך+שוק עוף ללא עור.
תוספת: כוס קינואה או אורז מלא או אורז וגרגרי חומוס (עד כוס וחצי).
בנוסף, 2 ירקות טריים.
אחה"צ: 2 תמרים + 5 אגוזי מלך (חצאים)
אחה"צ 2: חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות או חטיף שוקולד 92 או פרוסת לחם עם כפית טחינה גולמית או חומוס+ נקניק כתף בקר מפולפל+ירק
ערב:ביצה קשה (2 לשבוע)+2 פרוסות לחם הארץ קל או שיפון מלא+3 כפות קוטג' 3% וסלט+כף וחצי אבוקדו.
לפעמים אוכלת רק סלט ירקות עם סלט אבוקדו (שמורכב מאבוקדו ביצים קשות ולימון) או פשטידה עם סלט.
לילה: פרי או עוגיה מקמח מלא וגרנולה או 2-3 קוביות שוקולד מריר רגיל.
מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חל אצלך בילבול גדול. אינך שמנה ואם יש לרדת במשקל זה ק"ג בודדים א. את צריכה באמת לרצות לשמור על משקלך או לרדת במשקל וזה כרוך בויתורים רבים וכואבים ב. את חייבת תוכנית בריאה ומותאמת לך ולהיות צמודה לתוכנית זאת לאורך זמן (שנה) רצוי לקבל יעוץ הן דיאטתי והן לפעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד