השמנה בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה בבטן
    אחת
    03/02/2009

אני בת 14 וחצי ואני שוקלת 56 וגובה 154 לפני כמה חודשים עשיתי דיאטה וירדתי עד למשקל של 43 אבל הייתי רזה בכל הגוף ואז בבטן היה לי כרס גם עכשיו יש לי כרס אחרי שהשמנתי אבל לפחות יש לי עוד טיפה שומנים במקומות אחרים בגוף...איך אני מורידה את הכרס...?? לפני ארוחה היא נפוחה ואחרי ארוחה היא מממש נפוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה בבטן

הוספת תגובה

• אני שוקלת עכשיו 46 *** לא 56

אחת
    03/02/2009

תיקון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הרזיה נקודתית

אהרון
    03/02/2009

התפלגות השומן בגוף נקבע באופן גנטי ואין אנו יכולים להחליט איפה נוריד ואיפה נוסיף. ההרזיה היא פרופורציונית, לכן רק הרזיה כללית יכולה להוריד שומן גם במקומות המבוקשים אבל היחס ישאר. מאחר שמשקלך בסדר גמור את לא צריכה לרזות אבל אם המבנה שלך צר ואת מתעקשת אפשר 2-3 ק"ג לכל היותר, וזה בהתחשב בגיל הצעיר שלך. לעומת זאת אפשר לבצע תרגילי בטן לחיזוק השרירים. זה לא ימיס את שומן הבטן אבל השרירים המחוזקים יגרמו לה לבלוט פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אחת את לא צריכה לרזות ספורט

ד''ר רוני חרמון
    04/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו