הרזיה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה אחרי לידה
    דנה
    13/03/2007

שלום רב אני נמצאת שישה חודשים אחרי לידה, אני מקפידה על דיאטה (אני מלאה כל חיי ודיאטות הן חלק מהחיים שלי מגיל 12) אך הפעם הקילוגרמים פשוט לא יורדים, זה מאוד מתסכל מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה אחרי לידה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

ספורט
    13/03/2007

פעילות גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה אחרי לידה

מוניקה קרן
    13/03/2007

שלום דנה,
    התסכול שאת חשה הוא בהחלט מובן. אנסה להקל במעט. קודם כל כדאי שתדעי שיכול לקחת לגוף האישה שנה לחזור למצב שלפני הלידה, ואת רק בחצי הדרך. הירידה במשקל אחרי הריון יכולה להיות קשה, מכיוון שהריון הוא תהליך שבו הגוף באופן מכוון אוגר שומן, כדי לשמר את ההריון ואח"כ לשריין מאגרים להנקה. לכן הקילוגרמים המיותרים יכולים להיות עקשניים יותר מ"כרגיל". מעבר לכך העייפות המצטברת עלולה לגרום לרעב ואכילה מוגברת.
    עלייך להיות סבלנית וגם סובלנית יותר כלפי עצמך. תוספת פעילות גופנית אירובית (כמו הליכה, ספינינג, ריקוד וכד') בהחלט יכולה לסייע רבות. היא מגבירה את ההוצאה האנרגטית וגם תורמת למצב רוח משופר והרגשת חיוניות.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו