טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני נמצאת שישה חודשים אחרי לידה, אני מקפידה על דיאטה (אני מלאה כל חיי ודיאטות הן חלק מהחיים שלי מגיל 12) אך הפעם הקילוגרמים פשוט לא יורדים, זה מאוד מתסכל מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, התסכול שאת חשה הוא בהחלט מובן. אנסה להקל במעט. קודם כל כדאי שתדעי שיכול לקחת לגוף האישה שנה לחזור למצב שלפני הלידה, ואת רק בחצי הדרך. הירידה במשקל אחרי הריון יכולה להיות קשה, מכיוון שהריון הוא תהליך שבו הגוף באופן מכוון אוגר שומן, כדי לשמר את ההריון ואח"כ לשריין מאגרים להנקה. לכן הקילוגרמים המיותרים יכולים להיות עקשניים יותר מ"כרגיל". מעבר לכך העייפות המצטברת עלולה לגרום לרעב ואכילה מוגברת. עלייך להיות סבלנית וגם סובלנית יותר כלפי עצמך. תוספת פעילות גופנית אירובית (כמו הליכה, ספינינג, ריקוד וכד') בהחלט יכולה לסייע רבות. היא מגבירה את ההוצאה האנרגטית וגם תורמת למצב רוח משופר והרגשת חיוניות. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד