טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 17 משקל 48 אם לא יותר גובה 1.56
אני מתה לרדת בערך 5 קילו ירדתי כבר 12 קילו בדיאטת כאסח והמון ספורטט
והיום כמו מטומטמתת אכלתי באירוע יותר מ 6000 קלוריות בלי צחוק מלא לחמניות חומוס רטבים שמם בורקסים עוגות גלידות המון עוגיות סוכריות וכו' וכו' וגם לפני האירוע טחנתי מלא ובכלל לא הייתי רעבה סתם אכלתי ונהניתי ליי
אבל עכשיו בא לי למותת גם ככה יש לי נטייה להשמנה והבטן והצדדים שלי נשפכים כמו לא יודעת מה ואני לא מרוצה מהגוף ששליי אני פוחדת להשמין ושהבטן תגדל עוד יותרר וגם אין לי כוח לעשות היום ספורט כי אני מתפוצצת מכאבי בטטן
מה עושששים??
כמה אני עלולה להשמין?
ומה עם הבטן?
פליז תעזרו ליי אאני רוצה למוווות1!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שאת עשה אינה דיאטה אלא טרוף שלמרבית הצער מעודד גם על ידי חלק בלתי אחראי של המתפרנסים מתעשית ההרזיה. הבולמוס היה בלתי נמנע, ולא היה יכול להגמר אחרת ואני לא אכנס עכשיו להסברים פסיכו-סומאטיים. את נמצאת עכשיו בצומת דרכים: זה יכול להיות סוף ההרזיה וחזרה לנקודת ההתחלה עם ריבית, או חזרה לשפיות תוך מודעות שכל יום נוסף של טרוף רק עושה נזק חמור לבריאות שיהיה קשה לתקנו.
אבל מחר יום חדש. אל תנסי לצום או להעניש את עצמך בגלל שזה רק יחמיר את המצב ויגרום לבולמוסים נוספים אבל גם אל תחזרי לדיאטת כסאח המסוכנת. אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע
לקבלת יעוץ והדרכה לדיאטה מאוזנת מותאמת לצרכים המיוחדים שלך בהתחשב למצב בו הכנסת את עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עודף של 7700 קק"ל = תוספת ק"ג שומן.
את צריכה להביט קדימה, להפסיק את הזלילות, לאכול תפריט סביר ומאוזן ולהגביר את הפעילות האירובית. כפי שאמרתי את לא לבד, זה קורה לכל אחד במצב שלך.
אבל אם מדובר על יום אחד, לא הכל שומן. חלק זה צבירת נוזלים ותוכן מערכת העיכול. את צריכה להשקל לא יותר מפעם בשבוע, תמיד באותו מצב. מומלץ בבוקר אחרי התרוקנות ולפני הארוחה. תנודות יומיות או תוך יומיות יכולות להתרחש גם ללא קשר להשמנה\הרזיה.
"במצב שלך" התכוונתי למי שנוקט בדיאטת הרעבה.
בין הרעבה ל "אוכלת ממש הרבה" יש דיאטה נכונה מותאמת לצרכים שלך.
ההתנהלות שלך הינה מתכון בדוק להשמנה שאחריה יהיה קשה יותר לרזות מאשר בסיבוב הראשון.
גם הפרעת אכילה (בולמיה) עלולה חו"ח להתפתח.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד