התפריט שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט שלי
    נגה
    06/02/2009

ראשון עד שישי בוקר:אקטימל או תה. בית ספר: 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% עם מלפפון גר שלם ולפעמים תפוח ירוק גדול.ומסטיקים עם סוכר ובלי.. צהריים-פרגית על האש עם סלט ענק וקצת זיתים עם 2 כפות אורז ושעועית ירוקה עם אפונה ועדשים עם מרק/עוף במרק צח עם ירקות בצל תפוח אדמה וקישוא עם זיתים ולחם קל וחצי אבוקדו/טונה בשמן כחצי קופסא עם סלט ענקי ו 3 זיתים/ביצה קשה עם זיתים ועם מלא ירקות בתנור עם לימון ופפריקה/קוטג' 1% כחצי קופא + מלא ירקות בתנור וזיתים ביניים-תותים או תפוח או גזר או חטיף דגנים או שוקולד או סוכריה על מקל או פרוסת חלה עם חצי אבוקדו ולימון. ערב-מעדן 0% עד 64 קלוריות+קלמנטינה או תפוח+מסטיקים.. יש לציין שבמשך כל היום אני לא עוסת מסטיקים כי זה משאיר אותי מרוכזת וגם זה טעים לי.. ואני שותה המון מים.. לא נוגעת במיצים בכלל..ונעמנעת ממטוגניםם אני מפחדדת להששמין ולא רוצה שתתפח לי הבטן אחרי שירדתי כל כך הרבה ואני באמת לא רוצה להידרדר לדיאטות של הרעבה כמו שאמרת .. מה אתה מציע לי לשנות?והאם יש מאכלים או תרגילים שעוזרים לחיטוב של הבטן?? יש לציין שאני עושה 3 פעמים בשבוע 20 כפיפות בטן אבל ממש קטנות ,אני לא מרימה הרבה את העורף ואת הידיים אלא ממש כיווצים קטנים שכמעט לא מורגשים..ואני בשיעור עיצוב הגוף עם גומיה פעם בשבוע ועושה הליכה באופן קבוע כל יום שבת הליכה מהירה במשך שעה ו 10 דקות..ויום שישי במשך חצי שעה+- עולה במדרגות כל יום בין 4-10 קומות.. מה לשנות???על מנת לא להשמין?בבטן,ובכלל? וכמה קלוריות יש בתפריט הזה? יש לציין שביום שבת התפריט שלי כמעט כפול מזהה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפריט שלי

הוספת תגובה

• יש לי כמההצעות בשבילך

נופר
    06/02/2009

אני מבינה את המוטבציה והרצון להרזות אך התפריט לךא ממש מסודר ומלא במיוחד לאחת כמוך שעושה הליכות במשך שעה וחצי ! כמה תינוקנים בשבילך בוקר:אקטימל - טוב אפשר לשלב את עם תה ( עם ממתיק מלאכותי ) לא במקום אקטימל בבית הספר- 2 לחם קל + שתי כפות גבינה - גם טוב אפשר להחליף בשתי כפות טונה , 2 פר' פסטרמה , אפשר גם גבינה צהובה לייט ( לא כל יום ) צהורים- מינימום ארוחה אחת מבושלת חמה ביום , וותרי על הקוטג' , והוטנה והדברים הקלילים האלה תאכלי מנת בשר כמו : שתי פרגיות \ חזה עוף \ בשר בקר רזה \ וכו'...+ כוס פחממה - אורז\פסטה\אפשר גם 4 לחם קל אם באלך , וירקות חיים תוסיפי להם גם כפית שמן זית ביינים - גזר? לא טוב , גזר זה ירק הוא בא ביחד עם ארוחה לא במקו ארוחה תפוח לארוחת ביינים זה מצוין תוסיפי יוגורט גם . ארוחת ערב- רק מעדן ? לא טוב ! ארוחת ערב היא תיהיה ארוחה קלילה טונה במים \ חביתה \ חצי קופסת קוטג' עם סלט גדול אפשר להוסיף גם 3 פרוסות לחם קל בקשר לאבוקדו .. לא חצי אבוקדו.. יש בו המון שומן מספיק 2 כפות ביום ! בהצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי זה נשמע המון.כמה קלוריות יש בת

נגה
    06/02/2009

בתפריט שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

נופר
    07/02/2009

מה שכתבתי לך בסביבות ה1200 שלך לא עובר את ה800 אז איך בידיור תרזי ? הגוף שלך זקוק לאוכל..אוכלת כל כך קצת ושורפת כמעט הכל בספורט אם כל הכבוד ל"שומנים" מה עם הבריאות???? והגוף לא טיפש הוא אוגר שומן אם לא תתני לו בידיוק מה שמספק לו אמרתי לך מה לעשות ארוחת בוקר קלילה עם לחם קל ומריחה בבית הספר פרי או עוד פרוסה צהרים- מנת בשר + כוס פחממה + ירקות וזייתים כמו שאת אוהבת ביינים - פרי \ חטיך אנרגיה..שוקולד מדי פעם לא כל יום בערב 2 פר' לחם קל עם ירקות קוטג' חביתה או טונה תשתי מלא מים ואת מסודרת (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו