שמירה על משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על משקל
    נ.
    07/02/2009

צהריים טובים, לאחרונה השלתי כ-20 קילו בתוכנית מתונה אצל דיאטנית. פרק הזמן שלקח לירידה היה כשנה כולל פעילות ספורטיבית. כיום אני במשקל 60 ק"ג וגובהי 1.60 .(בת 36 ולאחר 3 לידות). בשבועות האחרונים אני מוצאת עצני בבולמוסי אכילה ובכלל חורגת לגמרי מכללי תזונה נכונה. עליתי 2 קילוגרמים ואני פוחדת להמשיך ולעלות. למעשה הפסקתי גם את המנוי בחדר הכושר עקב בעיות כלכליות. אני נחושה לעצור את "ההדרדרות" הזאת עכשיו ותהיתי האם הליכה 4 פעמים בשבוע כ 50 דקות תוכל להוות תחליף לכושר שעשיתי? ובכלל איזה המלצות יש על מנת לשמור על המשקל אחרי העבודה הקשה שעשיתי..? בברכה, נ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על משקל

הוספת תגובה

• תזונה נכונה + פ"ג

אהרון
    07/02/2009

קצב הירידה שלך היה נכון ובריא. תזונתית, המשיכי במה שלמדת ולימדת את הגוף שלך, וגם כל יום שעה הליכה מהירה או פעילות אירובית אחרת. אפשר לחלק לשניים. חשוב להמשיך גם עם פעילות בונה שריר בכדי להחזיק את קצב חילוף החומרים גבוה. בשביל זה אינך חייבת חד"כ, אפשר לבצע בבית נגד משקל הגוף וציוד פשוט וזול כמו גומיה ומשקןליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו