טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני מתאמן בחדר כושר ואני אחרי דיאטה שהורדתי בה בשנה וחצי 25 קילו שינתי את האורך חיים שלי עכשיו אני מתאמן בחדר כושר רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לאכול לפני החדר כושר כ3 שעות לפני. ואחרי האימון כחצי שעה אני שותה שייק חלבונים שיש בו 30% חלבון .. ופה הבעיה אין לי מושג מה לאכול אחרי האימון איזה ארוחה משביעה יש לכם להציע לי ואיזה מוצרי מזון יש בהם הרבה חלבון אני שוקל 79 קילו בנוי היטב והאימון שלי הוא על בסיס חיטוב עם משקל תודה מראש רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגובה שלי 186 בן 25 שוקל 79.5 אחוז שומן12 אני עושה אימון בין שעה לשעה וחצי נטו אני מתאמן חזה ידיים רגלים בטן וגב כרגע אני בתוכנית אימון שאני עושה את כל הגוף אני עובד על משקל שקשה לי לגבור סטים של 15 כפול 3 לכל מכשיר אבל אני עושה בכל המאמץ הרצון שלי להיבנה לפחות תוך 3 חודשים מאוד רציני יש לי מבנה גוף רחב ובנוי היטב כבר אחרי 3 שבועות יש תוצאות חיוביות מבנה גוף שרק מחכה להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה לגבי אירובי? זה לא פחות חשוב.
תזונה לפני ואחרי:
רווחת דעיה שצריך הרבה מאוד חלבון למתאמנים והיא מוטעית. אין יחס ישר בין כמות החלבון בתפריט לבין פתוח שרירים. אם בתפריט יש יותר מדי חלבון והוא מוגבל בערכו הקלורי, פרוש הדבר שהוא דל פחמימות וזאת טעות לעוסקים בפעילות גופנית אינטנסיבית. אם אין לך מספיק פחמימות בתפריט השריר נפגע.
20-30 דקות לפני האימון: בננה או 1-2 פרוסות לחם.
אחרי האימון: לא חייבים משקה חלבון, אפילו מיותר. תוך שעה מומלצת ארוחה עיקרית מורכבת מחלבון ופחמימות כאשר הדגש דווקא על פחמימות. למשל בשר\דג עם לחם מלא\אורז מלא
או פסטה מחיטה מלאה עם גבינה צהובה\בולגרית 5% וכו" גם סלט גדול.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים