היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    נגה
    07/02/2009

אני נועה בת 15 גובה 1.55 ומשקלי 44 המשקל שלי תקין ואני רוצה לשמור עליו.יש לי נטייה להשמנה ,פעם שקלתי 60 קילוגרם שזה המון ובעזרת דיאטנית ירדתי 5 קילו ואת השאר ירדתי לבד עם המון הליכות וקצת אוכל ,וגם פגעתי בגוף שלי בדרך,בכך שאין לי מחזור כבר למעלה מחצי שנה..ושהבטן שלי ממש יצאה ומדולדלת..ונהיו לי כאבי גב לעיתים תכופות. עכשיו הסתכלתי פה בהודעות של האנשים וניסיתי לאמץ לי תפריט חדש..אבל אני לא יודעת אם הוא טוב ומתאים לי על מנת לא להעלות במשקל.. יש לציין שעוד לא התחלתי לאכול לפיו זה רק מה שראיתי פה וחיברתי לי משהו שנראה לי סבבה בשבילי. בבוקר לשתות אטימל טבעי. בביה"ס 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' וירק ותפוח. בצהריים מנת בשר או עוף או טונה עם כוס פחממה וירקות עם חמוצים(זיתים). ביניים ירק או פרי. ערב מעדן אפס אחוז שומן עם קלמנטינה. . מה אתם אומרים?כמה קלוריות יש בו?והאם הוא מאוזן ?אפשר להשמין ממנו? אני עושה הליכה בסופי שבוע ימי שישי ושבת באופן קבוע במשך שעה הליכה מהירה . יש לי עוד שאלה..לפעמים אני חוטאת ואוכלת 2 פרוסות עוגת הבית או עוגיות שוקולדים סוכריות והמון מסטיקים..חלה לחמניות ושטויות למיניהן ...מה אתם אומרים על זה?להפסיק לגמרי? ועוד משהו..יש לי חולשה לדגני בוקר..וזה החיסרון שלי אם אני קונה אני יורדת על קופסא לבד ביום..בלי יכולת לעצור את עצמיי..יש דרך להתמודד אם זה?או שפשוט לא לקנות? וגם אני מכורה למסטיקים ללא סוכר אני כל היום לועסת אותם בלי הפסקה...זה מפריע בתהליך השמירה על המשקל?ו..אם אני אוכלת פירות יבשים(מחר) הרבה לפחות 400 גרם שזה יותר מ 2000 קלוריות לדעתי בנוסף לתפריט הזה..אני עלולה להשמין? בבקשה תענולי וסורי על החפירות..אני ממש מתעניינתת בזה..!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• מקפיצהQ

נגה
    09/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מקפיצה

אהרון
    09/02/2009

אני מיעץ לך לשאול שאלות ממוקדות ואם יש צורך לפצל במספר הודעות תוך בחירת כינוי שתתמידי בו. זה יבטיח שתקבלי התייחסות מפורטת אם לא באותו יום, אז למחרת. בכל מקרה בהודעה מורכבת כזאת יש סיכוי לקבל רק תשובה כללית ולא ממצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו