שאלה לגבי תפריט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תפריט?
    אושר
    08/02/2009

כפי שכתבתי לכם לפני בערך חודש משקלי היה 112 ק"ג גובהי 177 ס"מ נתתם לי המלצה על 1500 קל' ביום.אך הפחתתי במס' הקל'. היום אני שוקלת 104 ק"ג ירדתי 8 ק"ג התפריט שלי מורכב כך: בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כפית קוטג'+פרוסת צהובה לייט+מלפפון/כפית חומוס+פרוסת פסטרמה סה"כ 150 קל' ביניים: מעדן דיאט סה"כ 60 קל' צהריים: 4 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג'+2 פרוסות צהובה לייט/ביצה+חצי טונה במים+כפית מיוקל+4 פרוסות לחם קל +סלט ענק צבעוני סה"כ 300 קל' [לא כולל את קל' הסלט] ביניים:פרי,תפוח או 2 קלמנטינות או מעדן דיאט או 2 פתי בר סה"כ 80 קל' ערב: 3 טבעולייט/קופסה טונה במים/3 קציצות/1/4 עוף+ירקות חיים+מבושלים+4 פרוסות לחם קל הערך הקלורי של ארוחת הערב משתנה ,הוא נע בין 450 קל' ל 550 קל'. כמובן שתיית מים מרובה אך מעט ספורט פעם או פעמיים בשבוע קיקבוקס 45 דק'. סך הקלוריות היומי שלי הוא נע בין 950 קל' ל 1050 קל' ביום. בשישי ושבת הקלוריות שאני צורכת הם 1400 קל'[קצת פינוק] האם התפריט מורכב טוב?וכמובן האם הוא תפריט בריא או שרצוי לשנות או האם הוא מוגזם או??? אודה לכם על תשובתכם והמלצתכם תודה מראש אושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תפריט?

הוספת תגובה

• ברכות על הירידה

אהרון
    08/02/2009

עבור המשקל הנוכחי שלך, 1000 קק"ל מעט מדי לכל הדעות. לא הקצב חשוב אלא ההתמדה. אחרי "המכה" של החודש הראשון, כדאי להוריד הילוך ולתת לגוף מה שהוא צריך כמותית ואיכותית לצורך תפקוד תקין ושמירה על קצב חילוף החומרים. אני מציע לך להעלות את הערך הקלורי ל1500 קק"ל ממוצע יומי ולהוסיף פעילות אירובית וגם אנאירובית. אין לי כרגע זמן להתייחס לתפריט שלך באופן ספציפי, ואני מקווה שמישהו מהמנהלים יעשה את זה, אחרת אחזור אליך מחר במשך היום עם הצעות שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתיחסות והתגובה אלא

אושר
    09/02/2009

שבשישי ושבת אני צורכת 1400 קל' רק מיום א' עד ה' צריכת הקלוריות שלי הן 1000 קל' ופעם פעמיים בשבוע אני עושה קיקבוקס 45 דק', אז לדעתך זה לא אתי בשבילי 1000 קל' ולהעלות ל-1500 קל' לכל יום כל השבוע. אוקיי אני אנסה כך ונראה מה יהיה הלאה.... תודה רבה אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואשמח מצידך להצעות שיפור לתפריט תוד

אושר
    09/02/2009

תודה רבה מראש אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות שיפור

אהרון
    09/02/2009

בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם כפית קוטג'+פרוסת צהובה לייט+מלפפון/כפית חומוס+פרוסת פסטרמה סה"כ 150 קל' ===לחם קל מלא, חצי קופסת קוטג' 3% בלי צהובה גם פילפל אדום \ פסטורמה מוצר מעובד מלא מלח וכימיקלים, עדיף חזה עוף או הודו צלוי ללא עור שאפשר להכין 2-3 ימים מראש, אפשר כל פעם 100 גר + פילפל אדום ביניים: מעדן דיאט סה"כ 60 קל' ====במקום דיאט, לבן טבעי 1.5% + פרי צהריים: 4 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג'+2 פרוסות צהובה לייט/ביצה+חצי טונה במים+כפית מיוקל+4 פרוסות לחם קל +סלט ענק צבעוני סה"כ 300 קל' [לא כולל את קל' הסלט] ====השתדלי אוכל מבושל: מרק ירקות\ירקות מבושלים\קטניות בנוסף לסלט. אפשר לוותר על לחם. במקום מיוקל-כפית שמן. מנת החלבון צריכה להיות לפחות 200 גר לפני בישול של דג\בשר רזה צלוי ביניים:פרי,תפוח או 2 קלמנטינות או מעדן דיאט או 2 פתי בר סה"כ 80 קל' ===עזבי פתי בר. אפשר גם פרי גם יוגורט טבעי 1.5% (לא מעדן) ערב: 3 טבעולייט/קופסה טונה במים/3 קציצות/1/4 עוף+ירקות חיים+מבושלים+4 פרוסות לחם קל ====בלי טבעולייט. אם מספיק ירקות, אפשר לוותר או לצמצם לחם. אפשר לגוון טונה עם סרדינים הערך הקלורי של ארוחת הערב משתנה ,הוא נע בין 450 קל' ל 550 קל'. כמובן שתיית מים מרובה אך מעט ספורט פעם או פעמיים בשבוע קיקבוקס 45 דק'. ====לא מספיק. את צריכה כל יום שעה פעילות אירובית וגם 2-3 פעמים בשבוע אנאירובית לשימור מסת השרירים. משטר הספורט הזה צריך להפוך לאורח חיים, אחרת לא תתמידי ברזון אחרי שתשיגי את מטרתך. עד לפני 10 שנים גם אני הייתי שם ורק אימוץ פעילות גופנית יומית לצד תזונה נכונה (ללא תסכולים וספירת קלוריות עזרים לי לא לחזור למקום אליו חוזרים כמעט כולם תוך 1-3 שנים או אפילו כמה חודשים.. ====לא מציע לך להעלות בבת אחת ל1500 קק"ל , אלא כל שבוע להוסיף 100 בימים הדלים. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הצעת שיפור התפריט

אושר
    10/02/2009

אך אני אלך על תוספת ה 100 קק"ל שהצעת להעלות בהדרגה, ספורט יותר ממה שאני עושה אין לי אפשרות לעשות , מכיוון שיש לי ילד קטן וזה לא כל כך מסתדר אך תודה אני בטוחה שאסתדר, יוזמה לא חסר לי בכלל וכח רצון גם לא .כשאני מחליטה אני הולכת עד הסוף ואין לי בעיה עם זה ,מבטיחה לעדכן המשך י ר י ד ה בהמשך, ושוב תודה על העידוד וההתיחסות. אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו