טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני בת 28 1.58 שוקלת 45 התפריט היומי שלי הוא - 2 כוסות נס קפה עם סוכרזית חלב 3% 1 מעדן יופלה 0% שומן תפוח ירוק חצי חבילת פתית שוודי אפרסק אייס קפה 2 תפוחי אדמה במקרו 3 קישואים מלפפון קופסאת קוטג' 3%
בערך פעם בשבוע יש לי התקף אכילה שבו אני אוכלת בצהריים ארוחה רגילה לא בשרית ולאחר מכן מקיאה אציין כי בעבר הייתי מאושפזת במחלקה להפרעות אכילה תל השומר אשמח אם תוכלו להגדיר את הפרעת האכילה שלי ותעזרו לי לבנות תפריט עם המרכיבים הנ"ל שהוא יותר מאוזן תודה אשמח לתגובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על התגובה המהירה הייתי שמחה לדעת איזה סוג של הפרעת אכילה יש לי כרגע? ולהיכן לפנות לטיפול שלא במסגרת אישפוז כיום אני אמא במשרה מלאה ולא יכולה להתאשפז והאם המצב כזה חמור שאני זקוקה לאישפוז תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד