טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מרוב כל המחשבוני קלוריות שיש באינטרנט אני מאוד מבולבל. אני כבר לא יודע לפי מה ללכת כי אני לא יודע אם הערך הקלורי שישנו באינטרנט זה לפני הבישול או אחרי הבישול...
אז כמה קלוריות זה כוס אורז מלאה ( הסוג זה רגיל ) אחרי בישול, ואני מדגיש אחרי בישול, כי לא ממש מעניין אותי כמה קלוריות זה לפני... והאם זה מוגזם לאכול כוס שלמה כתוספת בארוחת הצהריים ( בנוסף למנת בשר ) כי לאורז אני צריך להוסיף 2 כפיות שמן שזה קצת הרבה קלוריות :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמות הקלוריות בדרך כלל למאה גרם של אורז לפני בישול. אחרי בישול זה כמעט אותו קלוריות בתוספת המים שלא נחשבים (רק המשקל גודל) ולכן צריך לחשב לפי המשקל לפני בישול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים