עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מאי
    16/02/2009

היי, אני בת 17, שוקלת 70 והגובה שלי הוא 1.73 . (טח, הכל עם הספרה 7) תמיד רציתי לרדת במשקל ולהגיע למשקל נורמלי אבל אף פעם לא הייתה לי מספיק מוטיבציה. בשבועיים האחרונים החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי שאני ארד במשקל ואוכל אוכל מסודר ובריא. התחלתי לעשות ספורט (ריצה בהליכון כל יום וכמה תרגילי מתיחות..), הפסקתי לאכול שוקולדים ומותוקים והפסקתי לשתות מיצים. בנוסף לכל אני גם צמחונית ככה שאני לא אוכלת בשר. כמה קלוריות צריך לצרוך ביום כדי לרדת 4-5 ק"ג בחודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• ברכות על ההחלטה ובהצלחה!

אהרון
    16/02/2009

עם הנתונים שלך נתן להשיג את מבוקשך, בעיקר אם זאת הדיאטה הראשונה. אני מציין שלא הקצב חשוב אלא ההתמדה. במצבך איני רואה סיבה ל"זבנג וגמרנו" אלא הרזיה מתונה של 2-3 ק"ג לחודש תוך שינוי אורח החיים הכולל תזונה נכונה ופ"ג יומית לאורך ימים. אם בכ"ז את מעוניינת להוריד קילו לשבוע, אפשר להשיג על ידי יצירת מאזן אנרגיה שלילי של 7700 ק"ל כלומר ממוצע של 1100 ליום. איך עושים את זה? - תפריט יומי מאוזן של 1200 קק"ל (פחות מזה יזיק לבריאות ועלול להפריע גם להרזיה) - פעילות אירובית (כולל ריצה על הליכון) של 60-75 דקות ליום בדופק 120-140. אני חוזר על המלצתי למתן את הקצב ולאכול 1500 קק"ל תוך ביצוע פ"ג כנ"ל. זה יותר בריא ומוריד את הסתברות השבירה תוך התקפת בולמוסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאי

ד''ר רוני חרמון
    17/02/2009

את אינך שמנה משקלך בסדר אולי יש מקום לרדת 2-3 קילו. את צריכה לאכול ליום קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי ממכפלת משקל גופך ב- 24 כפול 0.9 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו