צריכה עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחופה
    פ.חסויי
    16/02/2009

לכול הפורם שלום רב אני בת 27 גובה 1.65 אני שוקלת 68 קילו מנסה זמן רב לרדת במישקל ללא הצלחה אני רוצה לצין שאני בחורה חולה בחולשת שרירים שקורין לה מיאסתניה גרביס עם זה מוכר למישהו אני שותה תרפות כרניות אני רוצה לצין שאסור לי לעשות כושר ולכן אני לא יכולה ללכת למכון כושר אני מנסה לעשות דיאתה אני רוצה לצין שאני לא אוכלת מסודר ואלי בגלל זה אני לא מצליחה לרדת במישקל מפריע לי יותר הכרס והישבן שאני לא מצליחה לרדת הייתי רוצה לקבל מימכם תפריט שאני יוכל לרדת מהר במישקל במיוחד להוריד את הכרס ואת הישבן שהכי מפריע אני רוצה לצין שלפני שנה הייתי שוקלת 55 קילו איך אני יכולה לחזור למישקל הזה בבקשה תעזרו לי אני אובדת עצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• פ.חסויי

ד''ר רוני חרמון
    21/02/2009

דיאטה אינה משחק ותופעות הלואי שלה יכולות להיות הרסניות במיוחד למי שאינו ממש בקו הבריאות. את חייבת לפנות ליעוץ מקצועי . כמו כן אין דבר כזה לרדת בכרס ובישבן. !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו