טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי
אני יודעת שדיאטת כרוב אינה ממולצת , אך אני צריכה איזשהו פוש ראשוני ואחריו אני אמשיך בדיאטה מאוזנת יותר...אני גם משלבת את זה בשילוב פעילות גופנית ואבצע את הדיאטה הזו רק במשך שבוע.
אני קיבלתי את התפריט של הדיאטה ורציתי לדעת שבמידה ואני מוסיפה בכל יום 20-30 גרם שוקולד לתפריט האם אני הורסת מראש כל סיכוי להוריד במשקל ? כמו כן קראתי שבדיאטה הזו מורידים בין 3.5 ק"ג -7 ק"ג , מה תהיה הירידה שלי במידה ואסיף את השוקולד לתפריט ?
האם מותר לשתות דיאט קולה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא אנסה להביא טעונים,, את כבר יודעת שזאת דיאטה לא מומלצת. למה לך להתחיל אם את יודעת למה לצפות? ואם אינך יודעת אני אומר לך שיש כל הסיכוים אחרי שבוע של "פוש" להשבר ולהחזיר
את הקילוגרמים (שממילא הרוב אינם שומ)ן, עם ריבית ובריחת החשק לדיאטה כלשהי. את עוד לא התחלת כלום וכבר חולמת על השוקולד. מה יקרה בעצומו של הטרוף המתסכל?
את צריכה משטר הרזיה (דיאטה מאוזנת ופעילות גופנית אפקטיבית) בו תוכלי להתמיד עד השגת המטרה תוך רכישת הרגלי תזונה נכונה ופעילות גופנית כאורח חיים לאורך ימים.
אגב, מולץ לשתות רק מים. הדייאטים למיניהם אולי לא מוסיפים קלוריות (גם זה לא תמיד בטוח) אבל
יש בבהם חסרונות בריאותיים אחרים.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שוקולד אסור בכול שלב דיאט קולה מותר בכול שלב. האגדה של דיאטת מרק כרוב וירידה של 4-7 קילו בשבוע ידועה אבל אינה מציאותית. בדיאטה הכל תלוי בהמשכיות ובדבקות במטרה לסוג הדיאטה יש פחות חשיבות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד