שמן זית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן זית
    רותם
    25/02/2009

האם זה נכון שבבישול עדיף להשתמש בשמן רגיל כמו קנולה או אחר ולא בשמן זית? ידוע לי ששמן זית בריא יותר מכל שמן אחר, אבל השאלה היא על בישול. אודה לכם על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן זית

הוספת תגובה

• שמן זית

אהרון
    25/02/2009

יתרונותיו הבריאותיים באים לידי ביטוי בהיותו לא מחומם ומיוצר בכבישה קרה. בטיגון איכותו נפגמת. עדיף שמן קנולה, יותר עמיד בחום גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן זית, בישול- ומה שבינהם

דן כהן
    25/02/2009

היי רותם. אספר לך מה שמעתי באחת מההרצאות על תזונה שהייתי בהן(אני לא דיאטן): שמן זית עדיף לשימוש כתוספת למאכלים קרים כגון סלט, ושמן קנולה עדיף לטיגון. אבל, שלא כמו שאהרון ענה- אין כל בעיה לבשל עם שמן זית. שוב, אינני מקצוען אך זה מה שאני שמעתי בהרצאה של דיאטנית. דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

ד``ר נסטור ליפובצקי
    25/02/2009

שמן זית בעל יתרונות בריאותיים. איזו רמה של חימום מקלקלת את איכותו קשה לקבוע ברמה הביתית. לכן כדאי להשתמש בו ללא חימום ובחימום להשתמש בשמן קנולה שגם הוא בריא מאוד אך יותר עמיד בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו