התפריט מתאימה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט מתאימה?
    בר
    01/03/2009

האם ניתן להרזות עם התפריט הזה?ותוך כמה זמן? הדיאטה שלי: 7:00- דגני בוקר עם חלב 10:00 - פרוסה עם חביתה/טונה/נקניק 12:00 - חטיף דגנים/בריאות 16:00- ארוחת צהרים - שניצל או מנת אורז או מנת פסטה + סלט ירקות חי או ירקות מבושלים. 18:00- פרי כלשהו או מעדן 0% 20:00- סלט ירקות /4 פרכיות עם גבינה עושה ארובי 3 פעמים בשבוע במשך שעה במידה ויש תיקונים אשמח אם תעזרי לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפריט מתאימה?

הוספת תגובה

• נתונים אישיים?

אהרון
    01/03/2009

בשביל שיערוך הערך הקלורי דרוש ציון כמויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים

בר
    01/03/2009

גובה 157 משקל 55 בת 22 מעוניינת להוריד 5 קילו... בכמה זמן זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לרזות

אהרון
    02/03/2009

הדיאטה שלי: 7:00- דגני בוקר עם חלב=====גם פילפל אדום 10:00 - פרוסה עם חביתה/טונה/נקניק====לחם קל מקמח מלא, גם ירק 12:00 - חטיף דגנים/בריאות 16:00- ארוחת צהרים - שניצל או מנת אורז או מנת פסטה + סלט ירקות חי או ירקות מבושלים. ====במקום שניצל- בשר רזה\דג צלוי 18:00- פרי כלשהו או מעדן 0% 20:00- סלט ירקות /4 פרכיות עם גבינה ===עד 5% עושה ארובי 3 פעמים בשבוע במשך שעה ===יקח לך כ-10 שבועות להשיג את מטרתך וזה הקצב הנכון. אם תראי שהולך לאט יותר (תלוי בBMR שלך), הגבירי את הפ"ג אבל בשום אופן אל תצמצמי את התפריט. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו