מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התפריט מתאים?בת 1603/03/2009
שלום, אני בת 16, הגובה שלי הוא בערך 1.73-1.74 ואני שוקלת 56. רציתי לדעת האם המשקל שלי תקין? האם אני צריכה לרדת / לעלות במשקל? רציתי גם לשאול האם התפריט מתאים: בוקר: כוס קורנפלקס + כוס חלב 3% בבית ספר: לחמנייה (שליש בגט) עם לאבנה 3%, עגבנייה וחסה אנרג'י 86 קלוריות תפוח וירקות צהריים: סטייק סלמון / עוף אפוי / קציצות / שניצל כוס וחצי פירה / אורז / פסטה סלט ירקות עוגייה / עוגה וחצי שורת שוקולד ביניים: אשכולית או 2 פירות (כמו תפוח ואגס) ערב: ביצה או חביתה סלט ירקות גדול עם כף שמנת 1-2 פריכיות או לחמיות עם לאבנה 3% חצי שורת שוקולד ולפעמים עוגייה או עוגה לילה (לפעמים) תפוז או גביע יוגורט 3% יש לי גם קצת שומן בצדדים ובירכיים. מה אני צריכה להוריד או לשנות בתפריט כדי להפטר מהם? איזה תרגילים רצוי לעשות כדי להפטר מהשומנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות או יותר
אהרון03/03/2009שלום, אני בת 16, הגובה שלי הוא בערך 1.73-1.74 ואני שוקלת 56. רציתי לדעת האם המשקל שלי תקין? האם אני צריכה לרדת / לעלות במשקל? ====משקל תקין בגבול התחתון בהנחה שהמיבנה צר. רציתי גם לשאול האם התפריט מתאים: בוקר: כוס קורנפלקס + כוס חלב 3% ====גווני עם שיבולת שועל. הקורנפלקס הוא מוצא מתועש המכיל סוכר וחומרים כימיים. חלב 1% בבית ספר: לחמנייה (שליש בגט) עם לאבנה 3%, עגבנייה וחסה ===לחמניה מקמח מלא אנרג'י 86 קלוריות תפוח וירקות צהריים: סטייק סלמון / עוף אפוי / קציצות / שניצל === כמה שפחות שניצל, לא יותר מפעם בשבוע כוס וחצי פירה / אורז / פסטה ====אורז ופסטה מלאים סלט ירקות עוגייה / עוגה וחצי שורת שוקולד ====שוקולד מריר איכותי, עוגה עם כמה שפחות שומן מן החי\טראנס, רצוי ביתית ללא קרם ביניים: אשכולית או 2 פירות (כמו תפוח ואגס) ערב: ביצה או חביתה ===על טפלון ללא שמן סלט ירקות גדול עם כף שמנת====במקום שמנת - שמן זית\קנולה או אבוקדו או טחינה 1-2 פריכיות או לחמיות עם לאבנה 3% חצי שורת שוקולד ולפעמים עוגייה או עוגה ====או בצהריים או בערב לילה (לפעמים) תפוז או גביע יוגורט 3% יש לי גם קצת שומן בצדדים ובירכיים. מה אני צריכה להוריד או לשנות בתפריט כדי להפטר מהם? איזה תרגילים רצוי לעשות כדי להפטר מהשומנים? ===איאפשר להפטר מהשומן באופן נקודתי. רק הרזיה כללית מורידה ב אופן פרופורציוני גם את השומן במקומות הרצוים. מכיוון שאת לא יכולה להרשות לעצמך לרזות (גם רזה מדי אינו בריא) תצטרכי להשלים עם מבנה הגוף שלך. כפיפות בטן ישרות ואלקסוניות לא יורידו שומן אבל ימצקו את האיזור. עוד תרגיל יעיל למותניים הוא שכיבה בצד והרמה קיצבית של שתי הרגליים עד עייפות בצד אחד ואחר כך השני. אפשר גם כפיפות צדדיות בעמידה עם משקוליות בידיים. יש גם תרגילים עם כדור וגומיה יעילים לירכיים. אני ממליץ לך להרשם לחוג התעמלות פילאטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
בת 1604/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
בת 1614/03/2009כמה קלוריות יש בתפריט הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1700
אהרון14/03/2009פעילות גופנית יומית תוסיף בריאות וגם תאפשר העשרת התפריט. חילוף החומרים שלך תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהJ
ד``ר נסטור ליפובצקי14/03/2009את במשקל מצוין לגילך. התזונה שלך סבירה. תוסיפי פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע ובטח תהי מרוצה מגופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת
בת 1617/03/2009כמה קלוריות אני יכולה להוסיף לתפריט אם אני אעשה הליכה של שעה פעמיים בשבוע וחצי שעה של תרגילים לעיצוב גוף פעם - פעמיים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
בת 1618/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהJ
ד``ר נסטור ליפובצקי19/03/2009כ-150 קלוריות ביום שאת הולכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובות :)
בת 1619/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)