POWER CAPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• POWER CAPS
    אורן
    12/03/2009

שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    POWER CAPS

הוספת תגובה

• למה לך?

אהרון
    13/03/2009

תשאיר את התוספים והכימיקליים למקצוענים. לא שלהם זה לא עלול לגרום נזק, אבל הם מוכנים לשלם כל מחיר למען ההשגים. אני מניח שאחת מהמטרות שלך היא הרזיה בנוסף לכושר. בהנחה שאין לך בעיות בריאות (בדקת?) ואתה מתאמן נכון, תזונה נכונה מותאמת לפעילות הגופנית שאתה מבצע אמורה למנוע את התופעות המתוארות. חשוב להקפיד על כללי התזונה לפני ואחרי הפעילות תוך התחשבות בהשגת מטרת ההרזיה. גם אם יגידו לך אחרת, אין תוספים נטולי תופעות לוואי בכל מצב. תמיד קיים התוסף התורן שהוא המצאת הדור, שמביא רק בריאות, אושר ועושר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו