פתיבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיבר
    סיגל
    06/08/2007

אני מאוד אוהבת עוגיות,במיוחד פתיבר , רציתי לדעת עם אני אוכלת בערב 4 עוגיות עם כוס נס קפה,עד כמה זה משמין?ועם עדיף כריך מאשר העוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיבר

הוספת תגובה

• פתי בר

מוניקה קרן
    06/08/2007

שלום,

בכל פתי בר יש 35-40 קלוריות. כלומר ארוחה הכוללת 4 פתי בר עם נס קפה (ללא סוכר, רבע כוס חלב), שווה כ- 180 קלוריות. זו ארוחת ערב ממש קטנה.

לגבי ההשוואה עם כריך, זה עניין קצת אישי: מה משביע אותך יותר.
    מבחינה קלורית כריך מ- 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות גבינה וירקות שווה כ- 120 קלוריות.

מקווה שעזרתי
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוניקה

סיגל
    06/08/2007

תודה על התשובה אבל,יש לי שאלה נוספת ,את הנס אני שותה עם כפית סוכר והרבה פעמים אני לא שבעה ואז אני אוכלת גם מעדן או פרי האם זה בסדר! אני בסך הכל מנסה לשמור על משקלי(הגובה שלי 1.65 ומשקלי 55)אבל יש לי בטן קטנה שמאוד מפריעה לי (זה תורשתי אצלנ)ואני מנסה לשמור מבחינת הקלוריות וכמובן גם לעשות ספורט (הולכת המון ברגל),תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת ערב

מוניקה קרן
    07/08/2007

שלום סיגל,

אם אינך שבעה, אז עדיפה האופציה של הכריך עם גבינה/ ביצה/ טונה וסלט ירקות. הארוחה שאת מתארת יוצאת עתירת פחמימות עם מעט חלבונים באופן יחסי.

מומלץ לשלב פעילות גופנית כאורח חיים. יכול לעזור לחיטוב הבטן ובכלל.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו