דיאטה ללא פ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ללא פ"ג
    יעל פ
    15/03/2009

חזרתי לשיגרה ואני מנסה להרכיב תפריט של 1500 קל' כפי שהמלצתם לי בוקר פרו' לחם קל עם גביהנ 3% 10 פרי 12 חזה עוף או דג עם ירקות מבושלים 15 פרי 17 פרוס' לחם קל או 2 פריכיות עם קוטג' ערב סלט עם ביצה קשה השאלות: כמה פרו' מותר לצרוך ביום כמה קוטג' מה אפשר להוסיף במקרה שנתקפים רעב אותה שאלה לגבי מתוק תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ללא פ"ג

הוספת תגובה

• תפריט

אהרון
    15/03/2009

חזרתי לשיגרה ואני מנסה להרכיב תפריט של 1500 קל' כפי שהמלצתם לי ===התפריט רחוק מ1500, לא מגיע אפילו ל 900 בוקר פרו' לחם קל עם גביהנ 3%== (חצי גביע) ===גם פילפל אדום 10 פרי 12 חזה עוף או דג עם ירקות מבושלים ====סלט גדול עם כף שמן זית\רבע אבוקדן + תפו"א אפוי\אורז 15 פרי 17 פרוס' לחם קל או 2 פריכיות עם קוטג' ===(חצי יגביע 3%) ערב סלט עם ביצה קשה ===קופסת סרדינים בשמן השאלות: כמה פרו' מותר לצרוך ביום ===4 פרוסות לחם קל בנוסף לפחמימות של הצהריים כמה קוטג' ===לפחות גביע או שווה ערך (יוגורט, חלב) מה אפשר להוסיף במקרה שנתקפים רעב ===ירקות אותה שאלה לגבי מתוק ====להמנע בכל הכוח. פירות יבשים ללא תוספת סוכר הם הרע במיעוטו הערה:הרכבתי לך תפריט של 1400-1500 ע"פ בקשתך. לפי הנתונים שלך ובהעדר יכולת ביצוע פ"ג ההרזיה, אם בכלל, תהיה איטת אבל לפחות לא תחליש עוד יותר את השרירים. אם לא תגמלי ממתוק יהיה עוד יותר קשה. עודף המשקל שלך אינו בשמיים, לא צריכה להלחץ. העיקר למנוע את החרפת המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון

יעל פ
    15/03/2009

זה נראה ממש אפשרי. אם אתמיד ואם אוכל לקבל ממך תמיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד אשמח לנסות לעזור לך. בהצלחה!

אהרון
    15/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יעל פ

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2009

צריך לחשב כל דבר שנכנס לפה בדיאטה קלורית. ולכן צריך לחשב את הקלוריות בפרי כמו גם במתוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו