שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    15/03/2009

יש לי צדדים? איך אני יכולה להוריד אותם , בעזרת איזה תרגילי ספורט ? אפשרי שאני יוריד 2 קילו בשבועיים או 3 בחודש? לפחות עד אמצע חודש 4 . אה ועוד שאלה D: כמה קלוריות בערך זה סלט ירקות עם חסה, עגבניה, מלפפון, וחתיכה קטנה של גבינה מלוחה? והאם כדי לאכול את זה לקרת הערב לפני שעה 6 ? אם אתה יכול תענה לי בבקשה על כל השאלות תודה רבה , טל : )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אין הרזיה נקודתית

אהרון
    15/03/2009

יש לי צדדים? איך אני יכולה להוריד אותם , בעזרת איזה תרגילי ספורט ? ====רק הרזיה כללית תשפר את המצב. כפיפות בטן אלקסוניות וכפיפות לצדדים בעמידה עם משקוליות בידיים, יחזקו את השרירים וימצקו את האיזור אבל לא יורידו שומן. אפשרי שאני יוריד 2 קילו בשבועיים או 3 בחודש? ===תלוי בנתונים.ו ועם דיאטה ופ"ג מתאימות לפחות עד אמצע חודש 4 . אה ועוד שאלה D: כמה קלוריות בערך זה סלט ירקות עם חסה, עגבניה, מלפפון, וחתיכה קטנה של גבינה מלוחה? ===100 והאם כדי לאכול את זה לקרת הערב לפני שעה 6 ? ====לא משנה, אפשר גם כארוחת ביניים אם אתה יכול תענה לי בבקשה על כל השאלות תודה רבה , טל : )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טל

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2009

סלט קטן כמאה עד מאה וחמישים קלוריות. אין אפשרות לרדת 2-3 קילו בשבועיים במצבך. דיאטה צריך לעשות הרבה זמן והרבה התמדה ולא רק כמבצע חד פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו