לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    רונית
    17/03/2009

שלום! כתבתי את הכותרת "לאחר לידה" אבל לדעתי זה כבר הרבה אחרי.. יש לי שתי בנות, אחת בת שנתיים ואחת בת 9 חודשים. התחלתי את ההריון השני לאחר דיאטה מההריון הראשון שכמעט ירדתי כל מה שרציתי, נשארו לי 2 קילו מיותרים. כעת אני שוקלת 70 קילו על 1.60 גובה. אני חייבת לרדת לפחות 10 קילו, אך ממש קשה לי! אני עייפה כל הזמן, התינוקת שלי יונקת אותי כל הלילה ואני לא ישנה, אני חלשה, עייפה וכל הגוף כואב לי! במשך היום כדי להחזיק את עצמי אני אוכלת המון שטויות: וופלים, בייגלה, פרוסה או לחמניה עם שוקולד וכד', וכן גם אוכלת אוכל מסודר, אך קשה לי לוותר על המתוקים שמחזיקים אותי. בעבר הייתי בקבוצת תמיכה וירדתי יפה ו8 קילו ושמרתי על זה שנתיים עד שנכנסתי להריון עם הגדולה. ועכשיו אני חושבת שוב ללכת לקבוצה אבל כל כך עייפה שלא בטוחה שאוכל להתמיד עם האוכל מה עושים? אני ממש מיואשת ומרגישה שהתמוטטות קרובה מתמיד! תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• זה לא סוף העולם!

אהרון
    17/03/2009

המשקל שלך גבוה אבל עדיין לא בשמיים ובטח זאת לא סיבה להתמוטטות. אם קבוצת התמיכה עזרה לך להרזיה ושמירה למה שלא תחזרי אליה?. אני רק אומר לך מה ששמעת פעמים רבות: את חייבת להפסיק עם זלילת מתוקים. ייתכן שהתזונה שלך כולל חלוקת הארוחות גורמת לתשוקה בלתי נשלטת למתוקים. בנוסף את מוצאת בהם פיצוי נפשי ופיזי. את חייבת לדעת שאכילת סוכרים פשוטים אינה פותרת בעית העייפות אלא לזמן קצר. הביטוי "התאיבון בא עם האוכל" הוא תמיד נכון לגבי מתוק. הרע במיעוטו הוא החלפת השוקולד, עוגיות ומתוקים אחרים בפירות יבשים ללא תוספת סוכר, תוך הפחתת הכמות .פירות יבשים שייכים גם כן למתוקים אבל יש בהם יתרונות תזונתיים וממכרים פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רונית

ד''ר רוני חרמון
    18/03/2009

התקופה שלאחר הלידה ובמיוחד תקופת ההנקה היא תקופה קשה. אני מיעץ לך שני דברים הראשון להוריד מייד את כל הממתקים והחטיפים ולעבור לשלוש ארוחות מסודרות ומלאות. בנוסף את חייבת להתעלות על עצמך ולצאת לצעידות 3 פעמים בשבוע למשך שעה כל פעם. למרות העייפות ודווקא בשל כך ההליכה תאושש אותך. זה אומנם פרדוקס אבל זה עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו..

רונית
    23/03/2009

תודה לשנ יכם על התשובה! אני אשתדל מאוד להפסיק עם המתוקים ואולי אקציב לי פרי יבש אחד אחרי ארוחת הצהריים שיהיה לי משהו מתוק אחרי האוכל.. אני צועדת כמעט כל יום ובחודש האחרון משתמשת במתקני הספורט שיש בפארקים וכד', עושה תרגילים לידיים + רגליים. אני חושבת להקים קבוצת תמיכה ואולי זה מה שיעזור לי לרדת, הקבוצה מיועדת לנשים שאני מכירה ונעשה ביחד, נדחוף אחת את השניה. ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו