טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 16, קיבלתי את התפריט הזה מחברה שלי שאמרה שהוא עוזר לה מאוד לשמור על המשקל. האם הוא באמת המתאים?
7:30 - כוס קורנפלקס + חצי כוס חלב
10:00 - לחמניה שחורה בגודל שליש בגט עם גבינה בולגרית או צפתית ועגבניות
פרי
12:00 - חטיף בריאות 90 קלוריות
16:00 - מנת בשר (רבע עוף/שניצל/חזה עוף/פרגיות/3 קציצות גדולות)
6 כפות של תוספות (אורז/תפוחי אדמה/ פסטה/ נודלס)
סלט יקרות גדול
17:00 - 2 פירות
20:00 - 4 פריכיות אורז
ביצה / חביתה / 2 כפות טונה במים
גבינות
סלט ירקות גדול
22:00 - פרי
גובה ומשקל - אני 1.74 ושוקלת 58
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדיאטה שלך היתה דלה מאוד אבל יש הרבה יותר גרועות, כמו 500-600. יחסית לגיל גם הקצב
לא היה נורא, דווקא מתאים. עם זאת, כמו בכל דיאטה הקצב המטבולי הואט במידה זו או אחרת.
קודם כל את חייבת להמשיך בספורט כולל פעילות אנאירובית וגם להעלות בהדרגה את הקף התפריט תוך שקילה שבועית. הדגש על המילה "הדרגה" .התפריט בסדר. החליפי מדי פעם את הקורנפלקס (מוצר מתועש עם סוכר) בשיבולת שועל טבעית,הוסיפי פילפל אדום,
החלב 1%, הגבינות 3%, כל הפחמימות כולל הלחמניה, מלאות, סלט חצי קילו ירקות מגוונים עם 2 כפיות שמן או שווה ערך אבוקדו\טחינה איכותית ומיץ לימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד