בבקשה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה!!
    גרטה
    07/08/2007

אני אשה בת 38 לאחר שלוש הריונות, גובהי 1.58 ומשקלי כעת 60 קילו
    לפני כשנה וחצי שקלתי 50 קילו והחלטתי להפסיק לעשן (הפסקת העישון היתה מידית עם הרבה כוח רצון ונחישות)מאז "נפתח לי התאבון" ואני לא סתם כותבת זאת הטעמים שבאוכל התגלו לי ועליתי במהירות (תוך חצי שנה) 10 קילו שאותם קשה לי להוריד, אני פעילה גופנית (חדר כושר, שחיה)
    הבעיה שלי היא שאני מרגישה רעבה כל הזמן , אני משתדלת לאכול מזונות קלים הרבה ירקות ופרות
    אני לא חסידה של דיאטות קיצוניות כי אני יודעת שמיד בסיומם מעלים חזרה ואף יותר במשקל, ניסיתי סוכריות ללא סוכר ניסיתי לחתוך ירקות ולכרסם, פופ קורן ללא תוספות וכו' אבל...אני לא מפסיקה להיות רעבה במיוחד אחרי כושר או פעילות גופנית, אני סובלת מעיפות וחוסר אנרגיה ומצב זה משגע אותי, אנא אולי תוכלו להמליץ לי על תפריט (ללא דגים) שיוכל לעזור לי . תודה מראש
    גרטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה!!

הוספת תגובה

• שלום גרטה

ד''ר רוני חרמון
    07/08/2007

אני חושב למשקלך מסדר גמור ביחס לנתונים שראיתי.
    לגבי בעיית הרעב שני דברים הראשון כל פעם שאת רעבה תשתי אם הרעב חלף סימן שהיית צמאה ולא רעבה למוח קשה להבחין בין צמאון לרעב.
    כמו כן פתרון מספר שתיים יש לאכול משהו קטן ולהמתין 20-30 דקות ורק לאחר מכן לאכול את הארוחה העיקרית. במשך 20 דקות אלה משתחרר לפטין שמופק ע"י הקיבה וגורם לתחושת שובע. כך את יכולה להבין שלאכול משהוא קטן כל חצי שעה יפתור את בעיית הרעב
    דבר שלישי תורידי משמעותית את כמות הפירות ליום ותתייצבי על 200 גר' ליום ולא יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו