מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אני לא יורדת במשקל?טל21/03/2009
אני כבר שבוע בדיאטה , והתפריט שלי טוב . אני אוכלת ארוחת בוקר מלאה וטובה . וארוחת צהריים טובה כמו - קורנפלקס , או חלבונים כמו ביצה או טונה . ולפני 6 וחצי אני אוכלת ארוחת ערב קטנה ובריאה, או מה שאמא מכינה . . לפני ארוחת הצהריים או בערב אני עושה כפיפות בטן , ואירובי חוץ מי יום שישי כי אני מנקה תבית ביום זה, כמה אני יורדת בשבוע ? ותוך כמה זמן אני יוריד לפחות 2 קילו עד פסח ? והאם התפריט שלי נכון ? ותכתבו לי איזה ספורט הכי עוזר ללרדת במשקל בבית וכמה זמן ? איזה תרגילים ? אני חייבת לרדת לפחות 2 קילו עד פסח , אני ישמח נורא אם תעזרו לי [: ותענו לי בבקשה על כל השאלות . תודה טל : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שוקלת 52 והגובה שלי הוא 1.56
טל21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים אישיים, פרוט הארוחות?
אהרון21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הגיל חסר
אהרון21/03/2009צריך גם לפרט את כל המאכלים כולל כמויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל22/03/2009אני בת 14 בפסח . לדוגמא היום התפריט שלי " בבוקר אכלתי שקשוקה עם ירקות - עגבנייה וגמבה עם ביצה אחת . ופרוסת לחם מלא . בצהריים אכלתי טוסט - לחם קל עם פסטרמה ומיונז טיפה ועגבנייה , סלט ירקות , ותה - 2 כפיות סוכר בערב אני יאכל מרק קוסקוס עם הרבה ירקות . תענה לי בבקשה על כל השאלות הקודמות שכתבתי : ) תודה רבה רבה , טל : ) ) אתם מאוד עוזרים לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ למהר
אהרון22/03/2009אם מבנה הגוף שלך אינו רחב ובהתחשב בגיל (בטבלאות הרפואיות את שייכת לילדים), יש מקום להורדת כמה קילוגרמים. אני לא אאכזב אותך וכן אנחה אותך כי זה מה שרוב הפונים מצפים. עם זאת אני מדגיש שכל יעוץ במסגרת המיגבלות של האופן הווירטואלי אינו מחליף ביקור אצל איש מקצוע. לפני ארוחת הצהריים או בערב אני עושה כפיפות בטן , ואירובי חוץ מי יום שישי כי אני מנקה תבית ביום זה, כמה אני יורדת בשבוע ? ותוך כמה זמן אני יוריד לפחות 2 קילו עד פסח ? ====עד פסח לא נותר הרבה זמן וגם לא רצוי למהר, העיקר ההתמדה. המשקל שלך נמוך וקצב של 2 קילו לחודש הוא הנכון. ותכתבו לי איזה ספורט הכי עוזר ללרדת במשקל בבית וכמה זמן ? איזה תרגילים ? ===כפיפות הבטן חשובות לחיזוק השרירים אבל לשריפת שומן את צריכה לבצע לפחות שעה ביום כל פעילות אירובית המתאימה לך בעצימות בינונית אני חייבת לרדת לפחות 2 קילו עד פסח , אני ישמח נורא אם תעזרו לי [ ====אם בכ"ז אצה לך הדרך, אל תתפתי להרעיב את עצמך כי התוצאה תהיה הפוכה בסופו של דבר, אלא הגבירי את הפעילות האירובית. בבוקר אכלתי שקשוקה עם ירקות - עגבנייה וגמבה עם ביצה אחת . ===עדיף לאכול ביצה קשה או על טפלון עם ירקות חיים. בחירת הירקות שלך מתאימה ופרוסת לחם מלא . ===ביניים: יוגורט 1.5% בצהריים אכלתי טוסט - לחם קל עם פסטרמה ומיונז טיפה ועגבנייה , ===בלי מיונז. במקום פסטרמה (מוצר מתועש) עדיף עוף ללא עור ושומן או בקר רזה או דג צלוים או מבושלים סלט ירקות , ותה - 2 כפיות סוכר ====בלי סוכר אלא ממתיק מלאכותי ===ביניים: חצי גביע קוטג' 3% + פרי בערב אני יאכל מרק קוסקוס עם הרבה ירקות . ====לא יותר מדי קוסקוס. גם קופסת סרדינים אחרי סינון השמן או במיץ עגבניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אהרון : )
טל22/03/2009עזרתה לי מאוד . תודה ואני מקווה שהעצות שלך יעזרו לי . : ) אני רוצה לרדת במשקל כי אני רחבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
ד''ר רוני חרמון22/03/2009למרות שחסרים הרבה נתונים כמעט ברור לי שמשקלך תקין ואת אינך צריכה לרדת במשקל. את יכולה לעצב את גופך ע"י פעילות גופנית מתאימה וכמובן לאכול נכון כל אלה צריך ללמוד לעשות ולא ניתן לבצע זאות ע"י הנחיות באתר. את חייבת למצא לך מאמן שייעץ לך איזה פעילות גופנית מתאימה לך וכמה זמן בכול פעם ולקבל יעוץ תזונתי שמתאים לגילך ולגופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה : )
טל22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)