הלפ!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלפ!
    סיוון
    21/03/2009

היי לכולם, אני צריכה עזרה.. אחרי ירידה דיי יפה של 10 קילו נשברתיפתאוםהתחלתי לאכול אוכל משמין ולא רחוק היום שבו אעלה במשקל אני מאוד רוצהלהמשיך בדיאטה אבל אני נלא יכולה יותר עם צריכת הקלוריות המצומצמת והעייפות הנלווית.. אין לי כבר כח להמשיך בתהליך. מה עושים?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלפ!

הוספת תגובה

• תוצאה ידועה מראש

אהרון
    21/03/2009

על אף שאינך מוסרת נתונים אישיים ופרטים על הרכב והקף התפריט, קל להסיק שהיתה זאת דיאטה או דלה מדי, או לא מאוזנת או שתיהן. במהלכה הצטברו תסכול ים נפשיים וחוסרים פיזיים שכרגע מחפסים את פתרונם .על ידי רעב בלתי נשלט רגשי\פסיכולוגי ופיזיולוגי ביחד. מה עושים? עוברים לדיאטה שפויה, נכונה ונבונה. אוכלים 5-6 פעמים ביום תפריט מותאם לנתונים האישיים ומבצעים פעילות גופנית יומית. אני מצד אחד איני רוצה להפחיד אותך אבל מצד שני עלי להזהירך שאת עלולה לחזור לנקודת ההתחלה עם ריבית, אחוז שומן גבוה יותר, פחות שרירים וקצב מטבולי ירוד, דברים שיקשו עוד יותר על הרזיה עתידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיוון

ד''ר רוני חרמון
    22/03/2009

בדיאטה לא צריך לסבול אם עושים זאות בכפייה זה אף פעם לא מצליח את חייבת לקבוע לעצמך את סדר הדברים החשובים לך ואם דיאטה היא אחת מהם דרכך תצליח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו