השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה
    דוד
    07/08/2007

שלום רב

אני בן 18 בגובה 1.68 ובמשקל 56.אני מרגיש רזה וממש אפשר לראות את העצמות שלי בבטן.אני רוצה להשמין עוד 5-7 קילו אבל הבעיה שלי היא שאני בן אדם מאוד ספורטאי ז"א אני משחק כדורסל כדורגל או טניס כמעט כל יום ואני גם עושה כושר ביתי כמו שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.מה אני יכול לעשות כדי להעלות במשקל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

• השמנה

מוניקה קרן
    07/08/2007

שלום,

זה מצוין שאתה מנהל אורח חיים ספורטיבי. זה בריא, משפר את הכושר הגופני וגם בונה מסת שריר, שזה מראה אטרקטיבי בד"כ.

ההנחיות לעלייה במשקל כוללות אכילה מרובה. מה שזה אומר בעצם, זה לאכול לפחות 5-6 ארוחות במשך היום. לא לדלג על אף ארוחה. היא יכולה להיות יותר קטנה או יותר גדולה, העיקר, לא לשכוח לאכול.

מומלץ לאכול מזונות מרוכזים קלורית: מעבר לבשר, פחמימות כמו לחם, אורז, פסטה, תפו"א וכד', לאכול פירות יבשים, טחינה, אגוזים, שקדים ומיני שומנים בריאים.

לאכול ירקות עמילניים יותר כמו אפונה, תירס, בטטה וגם אלו העשירים בשומן זיתים, אבוקדו וכד'.

אל תקבע לעצמך יעד אבסולוטי של 5 ק"ג. כל קילוגרם או חלק ממנו שעולה, מבורך הוא.

בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו