שאלה לגביי 2DIET

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגביי 2DIET
    עידו
    22/03/2009

שלום לכולם, יש לי עודף משקל ממש רציני (60 ק"ג) והייתי רוצה להשתמש ב 2 DIET הם נראים לי אמינים הכמוסות האלה. מישהו שמע על עליהם ? האם זה באמת עובד ? אשמח לתגובות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגביי 2DIET

הוספת תגובה

• עידו

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/03/2009

כמוסות לא עובדות. תזונה נבונה ופעילות גופנית מבוקרת כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכמוסות דווקא מועילות מאוד

אהרון
    22/03/2009

לכיסם של היצרנים והמשווקים. אם היה פתרון להשמנה בקופסה, שקית או בקבוק, אתה חושב שהיו עוד שמנים בעולם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה

ענת
    24/03/2009

במהלך החצי שנה האחרונה השתמשתי בכמוסות 2diet של אלטמן וירדתי 10 ק"ג. חשוב לי לציין שהירידה לא התבטאה רק במשקל אלא הייתה ירידה גם באחוזי השומן ועליה במסת השריר. הכל נעשה בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית- עלי זה עבד מצויין, ממליצה! ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו