צריכה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה!
    נרי
    07/08/2007

שלום, אני בת 16 וחצי, גובהי 1.58 ואני שוקלת 56.5
    לפני שלושה שבועות שקלתי 2 קילו יותר.. ואני יודעת שזה קצב ירידה יחסית נורמלי אבל זה מתחיל להימאס עליי, זה פשוט מתיש ומייאש. אני (סליחה על הביטוי) קורעת את התחת כל יום במכון לפחות שעה ורבע, אני מתקיימת ע"י סנדוויצ'ים מלחם קל וגבינה צהובה 5%/ חביתה, קצת פירות, קצת ירקות, אני משתדלת לשתות כמה שיותר, לפעמים עוגיות כוסמין ללא סוכר. הארוחת ערב שלי היא בשעה 20:00 ואחריה אני לא אוכלת יותר, רק שותה ואם אני ממש רעבה אני מרשה לעצמי איזה עוגיה או שתיים.
    אני מאמינה שהדיאטה שלי לא בדיוק מומלצת, היא מורכבת מבערך 500-600 קלוריות ליום שבגיל שלי לא ממש מומלץ.. אבל אני לא יודעת מה לעשות כבר, אני פשוט כבר מיואשת מהעניין הזה, אני עובדת ממש קשה וכל מה שירדתי עד עכשיו זה רק 2 קילו.
    רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב לעצמי תפריט יומי שיעזור לי בירידה במשקל בלפחות קילו בשבוע.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה!

הוספת תגובה

• המלצתי

ד''ר רוני חרמון
    08/08/2007

בשל גילך הצעיר ובשל העובדה שאין לך הרבה לרדת ואת לא ניזונה כמו שצריך לכן אני ממליץ על יעוץ מקצועי של רופא המומחה לדיאטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו