עודפי עור בפנים לנער בן 19

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודפי עור בפנים לנער בן 19
    דניאל שבתאי
    31/03/2009

שלום

אני בן 19 בגובה של 1.67 ס"מ ועד לפני כחודשיים שקלתי כ71-72 קילוגרם.
    כמו כן, פצחתי בתהליך של דיאטה ואימון גופני (הליכות של 40 דקות ביום על הליכון כ-200 קלוריות, יום-יום)
    וכרגע 'התאזנתי' על משקל של 69 קילוגרם.

אני נוטה לא לייחס משמעות גדולה למספר של המשקל אלא יותר למראה (כי אני גם מתאמן במשקולות ותרגילי כוח),
    ומבחינת המראה נראה שדי רזיתי בהיקפים (למשל הצלעות ניראות באופן יותר ברור והקפי השומן במותניים ירדו) אך עדיין יש "בטן".

השאלה שלי אם המידע שהבאתי פה יכול להחשב כירידה "מהירה/כסאח" מידי ?
    ייתכן שנוצרו לי עודפי עור בפנים ? (בעיקר באיזור הלחיים וסביב הפה)
    גם אם כן, מה האפשרות שהעור יתכווץ "לבד" (עקב גילי הצעיר למשל) ?

חשוב לציין שכיום רמת התאבון שלי ירדה ברמה יחסית ניכרת (וזה בלי קשר לירידה המכוונת שלי מממתקים שוקולדים ממתיקים ומשקאות קלים) - אני מייחס זאת לייצוב חילוף החומרים שלי בתור בן אדם שעד כה לא היה פעיל גופנית בכלל.

אני כמובן מתכוון להמשיך באימון הגופני עם הגברה של המאמץ ומשך הפעילות.

תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודפי עור בפנים לנער בן 19

הוספת תגובה

• הי קוני

ד''ר רוני חרמון
    31/03/2009

הירידה שלך בסדר . בסדרי משקל כפי שאתה מציין ובגיל שלך אין בעיה עם עודף עור כך שאתה ממש יכול להיות שקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתפרץ לשיחה

אבי
    31/03/2009

ונגיד לבן אדם יש עודפי עור בגוף ( פנים, ידיים, בטן, וכ"ו ) מהי הדרך הנכונה להורדה בגיל צעיר שכזה?

אני הבנתי שרק ניתוח פותר את זה... אפילו המאמני כושר לא יודעים מה לעשות עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו