טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ברצוני לאכול במשך 15 יום חזה עוף עם הרבה סלט במשך היום ומרק 10 עם מודעות של הרס גוף ושאני במשקל תקין וכו' רק רציתי לדעת אם אפשר להרזות כך? ואם כן כמה ? בנוסף לשלב 200 כפיפות בטן כל יום אני בת 16 עוד מעט ביולי גובה 1.60 משקל 50-53
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט תרזי, אבל יכול להיות שהקצב יאכזב אותך בגלל העדר עודף ומשקל כולל נמוך. תשיגי את אותן התוצאות אם תגווני עם דג טרי צלוי ופרגית אחרי סילוק השומן. הייתי מחליף גם את המרק המתועש במרק ירקות ביתי. הירקות צריכים להיות מגוונים ובשפע. למען זרוז הקצב השתדלי לבצע גם פעילות אירובית ככל שתוכלי להרשות לעצמך. תעדכני. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזמן לא ראיתי הודעה כזו (עם מודעות של הרס גוף). אם את מודעת שמה שאת עומדת לעשות גורם ל"הרס גוף", זאת אומרת להוריד שריר ונוזל, להראות פחות טוב, להרגיש ולהיות פחות בריאה, עליך לגשת לטיפול לבדוק מה מביא אותך להחלטה כזו.
שלום אין לי עדיין תשובה ברורה ממך אני לאחר ירידה במשקל ואי מחזור, הגעתי למשקל וחזר המחזור עי" תרופה. בגלל זה לא ממש משפיע עלי הידיעה שיש סיכוי לאבד שוב את המחזור כי אני בונה על התרופה שהיא הורמון ממה שזכור לי. אני לא חושבת שישנה עוד דרך נוספת להגיע לפחות למשקל 46 במשך 15 יום, וכן זה מאוד חשוב לי במהלך ה15 יום, האם ללא קשר לשאלה שלי הקודמת יכול להיות דרך יותר "בריאה" להגיע למשקל 46 ללא הרעבה ועדיין לקבל מחזור? האם כן מהיא הדרך הזאת? תודה רבה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד