טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בחודשים האחרונים בגלל כל החופש הזה העלתי 5 קילו אני ילד רזה אבל אני לא מרגיש בנוח עם עצמי ואני חייב להוריד את זה עד פתיחת שנת הלימודים שזה אומר עוד 3 שבועות רציתי לשאול אם אני יצליח להוריד 5 קילו עם התפריט הזה : בוקר: 500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז ביניים: דנונה 3 אחוז צהריים: 300 גרם גבינה לבנה 5 אחוז +קופסאת טונה במים ערב: 400 גרם גבינה לבנה 5 אחוז + ביצה קשה לפני השינה : דנונה 3 אחוז
הגבינות בארוחות מדובר על בולגרית או צפתית או קוטג או גבינה לבנה או שילוב של לדוגמא כמה גרם מגבינה אחת וכמה גרם מגבינה שנייה ובנוסף לארוחות ירקות כמובן ו4- פעמים בשבוע ספורט במכון הכושר
רציתי לשאול אם התפריט הזה בכלל יגרום לי להרזיה?? וכמה בערך אני יצליח להוריד עד שנת הלימודים (3 שבועות)?? תודה תודה רבההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט אולי יגרום לך לרזות, אך הוא מאוד לא מאוזן. אינו מכיל כמעט פחמימות ומאוד חד גוני בסוגי המזון שבו. איני ממליצה לאכול כך.
איני יודעת בן כמה אתה או כמה אתה שוקל, לכן קשה לי לתת הנחיות מדויקות, אך אם אתה ילד רזה באופן כללי, אזי את השומר על תזונה ששומרת על משקלך. נסה לחשוב במה השתנה התפריט שלך במהלך החופש, שגרם לעלייה במשקל ותקן את הנקודות שתמצא. אם תחזור לתפריט הרגיל שלך גם המשקל העודף יעלם.
בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים