זה מספיק או לא ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מספיק או לא ?
    ניקול
    06/04/2009

שלום קוראים לי נועה אי בת 14 הגובהה שלי הוא מטח חמישים ושלוש ואני שוקלת 60 בניתי לי תפריט עכשיו תוכלו להגיד לי אם בעזרת התפריט הזב אני יוכל להוריד 10 קילו בחודש

בוקר
    לחם קל קוט'ג 5% 2כפות.
    על הפרוסה עגבנייה וומלפפון

צהריים
    אורז(כןס אחת בלי טיגון) עם שניצל חזה עוף משמין?

ערב סלט1 עגבניות 2מלפפונים קצת שמן זית
    וחסה בנפרד

כמה אנינ יוכל להוריד בחודש ? פלוס פעילות גופנית 500 קפיצות בחפל 3 פעמים בשבוע אני בכלל ירזה כך???

וגם לפי הגובהה והמשקל שלי מהי צריכת הקלוריות שאני צריכה וכמה קלוריות יש בתפריט??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה מספיק או לא ?

הוספת תגובה

• בשום תפריט איאפשר 10 ק"ג בחודש

אהרון
    06/04/2009

בלי לסכן את הבריאות. לאן את ממהרת? מישהו רודף אחריך? נגיד שתגלי שיטה שמאפשרת את מבוקשך. מה יהיה אחר כך? תשמיני הכול בחזרה עם ריבת והצמדה והגוף שלך לא פראייר כדי שיאפשר לך פעם נוספת מחטף כזה. אפשרי ומומלץ להוריד 2-3 ק"ג בחודש על ידי הגברת הפעילות האירובית והעשרת התפריט שבנית לעצמך. את צריכה להוסיף שתי ארוחות ביניים, לוותר על השניצל לטובת צליה של הבשר או דג ללא שמן, לאכול יותר ירקות (לפחות 3 פעמים ביום), בערב להוסיף חלבון, למשל סרדינים, טונה או ביצה.
    "ע"פ הספר" את צריכה תזונה של 1500-1600 קק"ל ליום אחרי שתגיעי ל50 ק"ג. עם פ"ג תוכלי לאכול יותר. בזמן משטר ההרזיה לא מומלץ לרדת מתחת ל1200 קק"ל (כולל פעילות אירובית יומית). התפריט הנוכחי שלך לא מגיע אפילו ל-800 (עם החלפת השניצל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו