טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , התחלתי לעבוד בחנות בגדים לפני 3 שבועות העבודה היא 7 שעות על הרגליים עם מנוחה של 20 דקות באמצע ב 7 שעות האלה הולכים דיי הרבה ודיי מהר.. רציתי לדעת כמה קלוריות בערך אני שורפת ? גיל 18 משקל 63 והגובה 1.70
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האמת שב 3 שבועות האלה שאני עובדת אכלתי לפחות פעם ביום בחוץ בגלל העבודה ולא דברים מזינים במיוחד כמו בייגלה מתוק,עוגיות או טוסטים וכו' והתפלאתי איך זה שלא עליתי במשקל , אז חשבתי שאולי בגלל העבודה אני שורפת המון אז החלטתי שאני לוקחת את זה למקום אחר יש בר מצווה לאח של עוד מעט,ולאחר מכן חתונה לקחתי על עצמי לרדת לפחות 5 קילו :-) עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם העבודה ממש תשפר את הירידה ? 7 שעות על הרגליים , המון הליכה מהירה של הלוך ושוב ורק מנוחה של 20 דקות באמצע אז בהפסקה של ה20 דקות אני אקנה דברים יותר מזינים כמו סלט \ מעדן\סנדוויץ' טונה וכאלה..
מה אתה אומר ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יודעת מספיק את עקרונות התזונה הנכונה וההרזיה הבריאה, לכן אין לי להוסיף הרבה. קודם כול טוב שכבר אין לך מגבלה בפעילות גופנית. גם העבודה שלך היא פ"ג , אמנם בעצימות נמוכה אבל שורפת אנרגיה. שינית בתור אחד שמכיר אותך היטב ועל אף שלא רוצה לקלקל לך את ההתלהבות, לא נראה לי שיהיה לך קל להוריד 5 ק"ג בזמן קצוב, אבל משהו משמעותי תורידי אם תחזרי לדיאטה במתכונת הקודמת של 1200 עם בונוס בזכות הפעילות. גם עכשיו את נראית מספיק טוב בשביל חתונה ובר מצווה ואין לאן למהר.
יש לי בערך 3 חודשים .. וזה לא רק לבר מצווה ולחתונה זה גם בשביל עצמי , אני בקלות יכולה לחזור ל 1200 קלוריות ( לא שעכשיו אני אוכלת הרבה יותר מזה.. ) אני מאמינה שעם הרבה כח רצון והרבה כוסות מים אני אצליח :) תודה רבה על הכל !
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד