כמה שאלות על איבוד מסת שריר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על איבוד מסת שריר..
    אלברט
    18/04/2009

נגיד ויש לי מסה שריר מכובדת , קצת רקע שוקל 67 קילו עומד על 11 אחוזי שומן ואני בן 19.
    אני מאתאמן במכון כושר שנה בערך ועושה אימון כוח.
    אני רוצה לקחת הפסקה בת כמה חודשים מאימונים , ושמעתי שמי שעושה הפסקה או מפסיק להתאמן הגוף מפרק שריר וכתוצאה מכך מאבדים מסת שריר.
    יש לי כמה שאלות:
    1)אם אני שומר על תזונה נכונה בהפסקה של האימונים (אני יהיה על מאזן קלורי ניטרלי) , האם אני יאבד הרבה מסת שריר עם אני יעשה הפסקה של 4 חודשים של אימונים? והאם באמת בגיל כמו שלי הגוף יפרק שריר או שזה זניח הפירוק של השריר?

2)איך אפשר למנוע איבוד מסת שריר כאשר אני בהפסקה ואני לא מתאמן?

3)רציתי לדעת האם כפיפות בטן ושכיבות צמיח הבלבד ימנעו איבוד מסת שריר?

3)בתקופת ארוכה שאני לא מתאמן(בערך 4 חודשים) נגיד ואני על מזן קלורי ניטרלי ,כמה גרם יתפרק לי שריר אם בכלל בערך/ממצוע בחודש/חודשיים/שנה ?

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסת שריר אינה קופת חיסכון

אהרון
    18/04/2009

1.בגיל שלך האיבוד הטבעי של מסת השריר המקורית טרם התחיל אבל מסת שריר שנוספה על ידי פעילות בונה שריר יורדת עם הפסקת האימונים לתקופה הנדונה.
    2 .אי אפשר למנוע לחלוטין
    3. כן, באיזורים המתורגלים.
    4. קשה להעריך, תלוי במספר גורמים, אבל האיבוד לא יהיה דרמטי, בטח לא כל מה שהישגת בשנת האימונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלברט

ד''ר רוני חרמון
    20/04/2009

לא מאבדים מסת שריר כל כך מהר וקל. זה לוקח הרבה זמן וגם זה מאוד תלוי בהרגה גורמים כך שאתה יכול להיות רגוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו