חשוב בשבילי, עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב בשבילי, עזרה.
    מיה'לה
    12/08/2007

שלום לכל האנשים בפורום זה.
    אני עולה לכיתה ח', אני די נמוכה ואני שמנה (52 ק"ג)
    אני ממש מבואסת שכולם יפות ורזות בשיכבה.
    אני רוצה לעשות דיאטה של ירידה משמעותית במישקל, אבל אין לי שיטות לזה. אני לא רוצה לצום, אך אני רוצה תוצאות מידיות.
    למישהו יש רעיון?
    בדיכאון, צריכה עזרה דחוף!
    תודה לכולם3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב בשבילי, עזרה.

הוספת תגובה

• מיה"לה

מיניב
    12/08/2007

את לא מבינה שהגוף בשלבי גדילה את זקוקה להרבה אוכל בגלל שאת גובהת הבטן נכנסת פנימה אם תכסכי מאוכל הדור יפרע בגדילה לגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יניב!

מיה'לה
    13/08/2007

תודה רבה לך, אני מעריכה את מה שאמרת, אבל אני באמת צריכה להרזות.
    כבר אמרו לי את כל הדברים שאני גדלה וזה.. אבל זה לא מספק, ואני רוצה דרך מהירה להגמל מכל הנישנושים בין הארוחות, ואני רוצה להיות רזה.
    תודה רבה ליניב, אשמח להתייעץ ולשאול את מוניקה קרן.
    אוהבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

מוניקה קרן
    14/08/2007

שלום מיה,

אני מבינה את המצוקה שלך. למרות שאני בטוחה שלא כולן רזות בשיכבה, אני מבינה שאת רוצה לרזות וגם מבחינה בריאותית מומלץ לסגל הרגלי אכילה נכונים ובריאים.

מה שמומלץ לעשות הוא:

1. לאכול ארוחות מסודרות, 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות יותר. לאכול כל 3 שעות בערך.

2. לאכול מגוון מכל רכיבי התזונה.

3. להמיר דגנים מקמח לבן לדגנים מלאים כמו לחם מקמח מלא, אורז מלא, קינואה וכד'.

4. לצרוך שפע של ירקות ועוד 2-3 מנות פרי ליום.

5. לצרוך קטניות כמו עדשים, אפונה, חומוס, שעועית.

6. להימנע או להפחית מאוד צריכת מזון מטוגן ומעובד. להעדיף טכניקות של בישול, צלייה, אפייה.

7. לצרוך מוצרי חלב עד 5% שומן.

8. לשתות מים והרבה. להימנע משתיית משקאות ממותקים, ממתקים וחטיפים.

9. לצרוך שומנים כמו שמן זית, זיתים, שמן קנולה, טחינה, אבוקדו. ולהפחית את צריכת השומנים הרווים והמוקשים.

10. לבצע פעילות גופנית באופן סדיר וקבוע, רצוי יום יום.

אל תמהרי. קצב איטי הוא המתכון הבטוח לירידה ושמירה על המשקל החדש. חוץ מזה את בתהליכי גדילה מואצים ואסור לך להפחית באופן משמעותי את צריכת המזון. לכן הכיוון צריך להיות אכילה מאוזנת ופעילות גופנית.

בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו