מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    יוסי
    26/04/2009

שלום אני בן 20 שוקל 48 גובה 160 אני יודע שאני רזה מאוד.. אפילו רואים לי את העצמות של הצלעות. הבעיה היא שיש לי המון שומן בצידי הבטן וגם קצת בבטן וזה מפריע לי מאוד...אני לא רוצה להרזות עוד כי זה ממש לא טוב..האם למישהו יש עצה? מה לעשות? אולי לחזק את האזור? איך?
    תודה יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• אהרון?מישהו מוכן לענות בבקשה

יוסי
    27/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בחיים מצבים איתם חייבים להשלים

אהרון
    27/04/2009

אתה בתור אחד מוותיקי הפורומ(ים) קראת הרבה פעמים את התשובות (כולל אליך) בנושא שכל כך מעסיק אותך. לצערי גם עכשיו התשובה לא תהיה שונה: מספר תאי השומן בגוף והתפלגותם נקבע באופן גנטי ואינם משתנים לאורך החיים. זה בטוח לפחות לגבי השומן התת עורי,
    כאשר מרזים, התאים מתרוקנים מתוכן במיד זו או אחרת אך לא נעלמים וכשמשמינים הם מתמלאים והתהליך מתרחש בכל הגוף ללא אפשרות לכוון באופן נקודתי. רצה הבורא ואתה קיבלת הרבה תאי שומן במקומות הנזכרים. כפי שאתה מודע, אתה כבר על גבול תת משקל וגם אם חו"ח תהיה עמוק בתוכו, עדיין האיזור הנידון יבלוט בגלל שהיחס לא ישתנה.
    אם תבצע תרגילי בטן אפקטיביים תחזק את השרירים באיזור, דבר שיחזיק טוב יותר את הבטן וימנע ממנה "להשפך" ולבלוט פחות אבל לא יוריד את שכבת השומן. קיים גם הפתרון הניתוחי אבל זה נושא שמתאים לדיון בפורום אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יוסי

ד''ר רוני חרמון
    28/04/2009

הבעיה שלך אינה גופנית כי אם בדרך שאתה מסתכל על עצמך ובציפיות שיש לך מהמראה שלך. אל תתרשם מהפרסומות ומהדוגמנים רוב האנשים בעולם אינם כאלה הם יותר דומים לך ואפילו הרבה יותר שמנים עם שומן בבטן במותניים ואיפה לא. אז כנס לפרופורצה ותתחיל לאהוב את הגוף שלך ולהנות מימנו. יש רבים שמקנאים בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו